Login/Registracija

Ovo je retkost: Nećete verovati šta je Nikolina Kovač po zanimanju

Da se malo estradnjaka može pohvaliti fakultetskim diplomama znaju i ptice na grani. Osim DJ Krmka, Nede Ukraden, Zorice Brunclik, Zdravka Čolića, Željka Joksimovića i još nekoliko pojedinaca malo ko zna da se fakultetskom diplomom može pohvaliti i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nikolina Kovač.

Popularna pevačica diplomirala je na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Pre četiri godine Nikolina je odbranila svoj završni rad na temu  „Društvene mreže i tradicionalni mediji u Republici Srpskoj“.

Nikolina je nedavno govorila o studijama i priznala da iza svakog položenog ispita stoje neprospavane noći, ali da zbog toga ima još više razloga da danas bude ponosna.

Instagram/nikolina.kovac

Ipak, malo ko zna da je uprkos velikoj želji da završi novnarstvo Nikolina napravila pauzu od studija i to sve zbog učešća u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Lepa Sarajka otkrila je da je prvenstveno htela da studira književnost, ali obzirom da je jako emotivna, njeni roditelji su je posavetovali da to možda i nije dobar izbor, pošto bi ona verovatno proživljavala drame svih književnih likova.

Autor: J. Jović