Login/Registracija

Kapa dole! Marija Šerifović u potrazi za uličnim pevačem iz Zenice: „Dobiće i dom i mašnu“ (VIDEO)

Iako je Marija Šerifović beskrajno talentovana, pevačicu i članicu žirija „Zvezda Granda“ publika nije zavolela samo zbog dobrog glasa i velikih hitova.

Mara je mnogo puta pomogla ljudima i svojim postupcima mnogima dala pravi primer, što je učinila i sada.

Naime, pevačica se izuzetno potresla nakon što je videla snimak talentovanog uličnog pevača Mustafe Hrustića iz Zenice, koji nažalost nema dom.

Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi da ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom! I mašnu- poručila je Marija putem društvenih mreža.

Inače na Jutjubu se pojavio video u kome je Mustafa ogolio dušu o svom životu.

-Bio sam pod kirijom i nisam mogao više da nastavim da plaćam. Svaki mesec sam morao da imam dvesta maraka, a gde je tu i hrana. Od pevanja sam mogao malo da zaradim, ali me je kiša zeznula, non stop već mesec ipo dana pada. Nemam nikoga od prijatelja i rodbine, nemam ni oca ni majku, nikog svog. Od sedme godine sam bez njih i stalno živim na ulici. Posao nisam uspeo da nađem, pišem i ne odgovaraju mi. Vide cigana i neće da me zaposle- ispričao je momak iz Zenice.

Mustafa je izrazio veliku želju da se pojavi u takmičenju „Zvezde Granda“, ali kako kaže, nije u mogućnosti. Upravo taj deo Mara je podelila na svom Instagram profilu.

– Tu treba imati novac. Mogu otići na Zvezde Granda da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. Džabe, treba para da se lepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelje, nemam nikog svog – rekao je mladić u videu zbog čega je Mara rekla da će mu pokloniti mašnu.

U videu ispod pogledajte priču Mustafe iz Zenice:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović