„BILO MI JE KRIVO, NIJE SAMO JEDNA“ Veteranka iskreno o pesmi koja je završila kod Snežane Đurišić (VIDEO)

LIDIJA DJORDJEVIC 42 GOD. VLADICIN HAN 13

Iako se ceo život profesionalno bavi muzikom, Lidija Đorđević (42) iz Vladičniog Hana je tek sad skupila hrabrosti da se prijavi za neki muzički šou program.

Kako su je godinama svi nagovarali da se prijavi za „Nikad nije kasno“, ona to sama nije učinila, pa je presudnu ulogu odigrao njen suprug.

-Iskreno, nisam se ja sada prijavila, nisam bila za, prijavio me je suprug. Nisam ja bežala od ovoga, prosto udala sam se sa nekih 20 godina, onda su došla deca i tu smo sad gde jesmo – počela je veteranka.

Lidija nam je u razgovoru priznala da je imala i svoje diskografske momente, pa smo saznali da je jedna popularna narodna pesma bila namenjena njoj, ali je ipak završila kod druge pevačice.

0A0A1951 1

-Pesma „Srna i jelen“ koju peva Snežana Đurišić je bila moja, nije bila samo ta jedna, bilo je još sedam pesama na tom albumu, ali mi je drago da je hit i danas. Možda mi je bilo tada u tom trenutku žao što pesma nije moja, sada ne. Pesma se i dalje peva i nije zaboravljena – priznaje veteranka.

Takmičarka kaže da je sada došlo njeno vreme i da je pre učešća u ovom takmičenju završila najvažnije životne stvari i sada potpuno može da se posveti muzičkoj karijeri.

-Nije kasno na primer za ovo, ovaj šou. Ipak mislim da porodica treba da se stvori na vreme, na primer ne mogu ja da rodim u pedeset godina, ali mogu da pevam sa 42. Meni je super ovde sa vama, a da li idem na pobedu, to kako Bog bude rekao – kazala je ona, a video pogledajte u nastavku teksta.

Podsetimo, Lidija se našla u Facebook duelu sa Dejanom Rajčićem, a ako je ona vaš favorit možete je podržati (OVDE), glasanje traje do ponoći.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković