Login/Registracija

DARKO, DA LI SI TO TI? Neverovatna Lazićeva transformacija, fanovi u šoku (FOTO)

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, pa do danas Darko Lazić doživeo je nekoliko transformacija kojima je i te kako umeo da iznenadi javnost.

Mada se u muzičkom takmičenju pojavio kao mladić sa kojim kilogramom viška, vremenom je zbog brzom i nemarnog načina života dobacio do čak 165 kilograma.

Jedno vreme čak nije mogao ni da se sagne i veže pertle, a nakon stravične saobraćajne nesreće odlučio se na operaciju želuca.

-Izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan. Kad odem u restoran naručujem kao ranije, naručim svega samo da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči“ – rekao je Darko svojevremeno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i pohvalio se da je konačno doživeo da mu neko kaže da je zgodan.

Svojevremeno je furao i drugačiji imidž. Duga zalizana kosa, gusta brada i mišićave noge je definitivno Lazić na kog su svi zaboravili, pa su se komentari „Darko, da li si to ti?!, „Ovo je drugi čovek“ samo nizali.

Inače, Lazić je tokom karijere često menjao imidž, a zbog svojih postupaka i transformacija doživljavao je različite kritike i osude.

Najviše je bilo onih koji su mu pisali kako sa sobom sada može da radi šta hoće, obzirom da je preživeo onako tešku nesreću, dok je nasuprot njima bilo i onih koji su pevača opominjali da bi trebalo više da povede računa o sebi i ponaša se odgovornije. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić