DARKO, DA LI SI TO TI? Neverovatna Lazićeva transformacija, fanovi u šoku (FOTO)

MG 8006

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“, pa do danas Darko Lazić doživeo je nekoliko transformacija kojima je i te kako umeo da iznenadi javnost.

Mada se u muzičkom takmičenju pojavio kao mladić sa kojim kilogramom viška, vremenom je zbog brzom i nemarnog načina života dobacio do čak 165 kilograma.

Jedno vreme čak nije mogao ni da se sagne i veže pertle, a nakon stravične saobraćajne nesreće odlučio se na operaciju želuca.

MG 8056

-Izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan. Kad odem u restoran naručujem kao ranije, naručim svega samo da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči“ – rekao je Darko svojevremeno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i pohvalio se da je konačno doživeo da mu neko kaže da je zgodan.

Svojevremeno je furao i drugačiji imidž. Duga zalizana kosa, gusta brada i mišićave noge je definitivno Lazić na kog su svi zaboravili, pa su se komentari „Darko, da li si to ti?!, „Ovo je drugi čovek“ samo nizali.

Screenshot 20221113 225530 Instagram 1

Inače, Lazić je tokom karijere često menjao imidž, a zbog svojih postupaka i transformacija doživljavao je različite kritike i osude.

Najviše je bilo onih koji su mu pisali kako sa sobom sada može da radi šta hoće, obzirom da je preživeo onako tešku nesreću, dok je nasuprot njima bilo i onih koji su pevača opominjali da bi trebalo više da povede računa o sebi i ponaša se odgovornije. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić