Login/Registracija

Zvezda Granda završila na šanku zbog jednog hita: „Publika je želela da poludimo“ (VIDEO)

Biti pevač jeste lepo, a u isto vreme i nije lako. Zahtevi publike na nastupima umeju da budu surovi, ali i neobični. To se upravo dogodilo zvezdi „Granda“ Erminu Redžiću Bubiju koji je na američkoj turneji doživeo nesvakidašnju stvar na svirci.

Naime, u sklopu turneje preko okeana Bubi je pevao u jednom klubu, u kom se inače okuplja narod iz eks Jugoslavije, a na zahtev publike i uz pesmu „Motori“ Divljih jagoda završio je na šanku.

-Kad nastup privedeš kraju na bini, a publika koja je ostala do kraja poželi još da poludimo… Prvi put nam je šank postao bina za ovu ludu noć uz stari eks Yu hit.  Idemo dalje – napisao je pevač u opisu videa koji je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, što je naišlo na opšte oduševljenje.

„To je to kad završiš na šanku“, „Svaka ti čast, ovo bi malo ko iz tvoje generacije uradio“, „To je ono pravo, samo rokaj“, neki su od komentara.

Pored energičnih nastupa po kojima je prepoznatljiv, Bubi uspeva i da odmori na prelepim plažama Majamija, ali i da u dobrom društvu zapeva.

Nedavno je podelio video iz stana svojih prijatelja, gde je za svoju dušu zasvirao gitaru.

Iako u Americi uživa pretežno u ženskom društvu, za sad odoleva iskušenjima i tvrdi da solira i čeka dan kada će upoznati onu pravu.

-Da me devojke ne opsedaju, verovatno bih se do sad skrasio s jednom, ali ne žurim. Kad osetim da sam naletio na pravu ima da se ženim na Grandovoj sceni, to će biti pravo veselje pod budnim okom javnosti – rekao je on za Grand.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić