„Uzmimo se svi i Bog da nas vidi“ Najbolji momenti u Zvezdama Granda (VIDEO)

zir

I ove subote muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ oborilo je sve rekorde gledanosti, a za to su naravno zaslužni sjajni kandidati kao i članovi stručnog žirija.

O drugoj epizodi muzičkog takmičenja i dalje se priča i piše, a kako i ne bi kada je nastup transrodne pevačice preplavio novinske stupce i izazvao pravu pometnju u javnosti.

Pored maestralnih i talentovanih izvođača, bilo je i onih koje je trema ovog puta omela da se pokažu u najboljem svetlu i nastave takmičenje, a kandidatkinja koja je privukla najviše pažnje svakako je Alino Juhart iz Slovenije.

alina 1

I dok je Slovenka jedan deo javnosti oduševila kako svojim talentom za muziku, tako i pojavom, drugi su joj uputili oštre kritike.

Ona se ove subote u takmičenuju predstavila izvođenjem pesme Marije Šerifović i Amadeus benda, nakon čega je talentovana žena završila u Cecinom timu, a od članova žirija transrodnoj pevačici glas nije dao samo Dragan Stojković Bosanac.

Ove subote gledaoce ali i članove žirija do suza su nasmejali voditelj Voja Nedeljković i Đorđe David koji su pokzali zavidno znanje slovenačkog jezika, ili barem oni tako misle.

zir 1

Uz neke numere žiri je zaigrao i pustio sve kočnice, neki takmičari su začudili sve u studiju svojim nesvakidašnjom fizionomijom, dok je Saša imao poseban zahtev za Svetlanu Cecu Ražnatović:

Svetlana, uzmi i mene – obratio se Popović pevačici, na šta mu je folk diva odgovorila:

Sad se nudiš, a kad si se obogatio i pre nego što si se oženio nisi se nudio. Sad se nudiš kad nemam nikakve koristi od tebe – uzvratila je Ceca.

mara 1

Marija Šerifović imala je zanimljiv predlog za svoje kolege.

Ajde svi da se uzmemo i Boga da nas vidi – rekla je pevačica i nasmejala članove žirija.

Tokom emisije Saša se prisetio i jedne anegdote, a tiče se perioda kada je Dragan Stojković Bosanac došao u žiri.

Pisali su mi ljudi iz Amerike i pitali me ko je ovo brkato stvorenje koga ste zvali ovde, a ja sam im rekao to je naš poznati harmonikaš, on je tek pre dve godine krenuo da ide u Ameriku – prisetio se Popović, na šta mu je Bosanac žustro odgovorio:

Ja kada sam bio u Americi, vi ste prpali po pepelu.

sale p 1

Epizodu je začinio nastup i pesma prošlogodišnje „Zvezde Granda“ Kenana Derviševića, a mi moramo priznati da nam se baš dopala.

kenan

Nakon emitovanja emisije mišljenja javnosti bila su podeljena. Neki su hvalili selekciju Saše Popovića dok su ga neki i kudili smatrajući da nekim kandidatima u ovom takmičenju nije mesto.

Koji su to kandidati doživeli pravi spektakl, ili pak debakl na velikoj sceni pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk/Jovana Jović