BILO JE TESNO DO KRAJA: Žiri preglasavao, evo ko ide u treći krug, a ko na glasanje

TAKMICARI NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5

U ovonedeljnoj emisiji „Nikad nije kasno“ i gledaoci i žiri su uživali u maestralnim nastupima veterana, kao i u njihovim životnim i živopisnim pričama,ali samo najboljima pošlo je za rukom da se plasiraju direktno u treći krug.

Odluku ko će to biti od petoro njih doneo je žiri u sastavu Saša Milošević Mare, Dragana Mirković i Dušan Svilar koji su priznali da im večeras uopšte nije bilo lako.

-Mi smo uživali večeras, tako da glavni i odgovorni ima reč – rekla je Dragana, pa prepustila premijeru da saopošti njihovu odluku.

-Moram da ga kažem da smo se za tri takmičara nadglasavali. Dragana, ti si briljantno izgledala večeras, Žiko ti si bio prezabavan, nadam se da mi večeras nismo pokvarili prosek – rekao je Mare i saopštio da Miglena Nikolova i Dejan Drašković direktno idu u treći krug, dok je publika u studiju odabrala da dalje ide i Oliver Roland.

PROSLI NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 12 ok

Na onlajn glasanju našla su se preostala dva kandidata Ana Tesla i Dževad Hodžić, a za jednog od njih možete glasati na zvaničnoj Fejsbuk stranici (OVDE) narednih 48 sati.

glasanje

Podsetimo, samo jedan od njih plasiraće se u treći krug takmičenja, a ko će to biti zavisi isključivo od glasova publike.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić