Login/Registracija

Dragana Mirković UPALA NA SCENU USRED NASTUPA takmičarke, Bugarka se TRESLA OD ŠOKA, pa jedva završila pesmu: „Neću moći da spavam“

IMG 4092

Kada se prijavila za emisiju „Nikad Nije Kasno“, Miglena Nikolova iz Bazela nije mogla ni da sanja da će joj se već u drugom krugu ostvariti velika želja iz detinjstva i upoznati svog muzičkog idola.

Koliki je fan Dragane Mirković, Megi je istakla još tokom intervjua u kome se predstavila publici kada je ispičala kako joj je ona omiljena pevačica čiju svaku pesmu zna.

IMG 4150

Danas kada smo imali tonsku probu i kada je saznala ko će biti u žiriju, Megi je rekla kako je sve zaboravila– razotkrio je Žika njenu sreću i tremu što će zapevati pred folk zvezdom.

Da je ovo bio sudbinski susret svedoči i činjenica da je veteranka baš za ovu emisiju spemila numeru „Dušu si mi opio“ koju u originalu, naravno, izvodi Mirkovićeva.

IMG 4137

Tokom njenog nastupa, Dragana je sve vreme đuskala i bodrila je sa mesta za žiriranje, a u jednom trenutku odlučila je da se pridruži takmičarki na sceni i zajedno sa njom otpeva poslednjih nekoliko stihova.

IMG 4124

– Ja ne mogu da verujem, ja se tresem, ja nju vidim uživo– jedva je izustila Megi.

Ja sam izašla da podržim, a zavržila sam pesmu, ja sada ne znam da li je to pravilu ili nije. Žiri kakve smo bile– nadovezala se pevačica, kada su joj voditelji objasnili kako je u ovoj emisiji sve dozvoljeno.

Nakon gromoglasnog aplauza i šoka koji je usledio, došli su na red i komentari žirija.

0A0A2131

Mirkovićeva je očekivano pohvalila vokal koji je čula i poželela joj sve najlepše, a pohvalama su se pridružili i ostali.

Ono što sam ja sada video jeste da se Megi ispunio životni san. U jednom trenutku Dragana je zapevala sa vama i mislim da je to kompliment koji sve govori– rekao je Dušan Svilar.

Kao što pesma kaže dušu si nam opila, evo veselimo se na vodi– dodao je Mare.

IMG 4166

Žika je predstavio njenu podršku, supruga Miću i rođenog brata Svetislava, kada je otkrio kako je Megi odavno zaslužila ovu scenu i da mu je posebno drago što se prijavila u emisiju.

U revijalnom delu zapevala je sa bratom numeru „A mene nema više“ koju u originalu izvode Šemsa Suljaković i Sinan Sakić.

Puno mi je srce, neću moći da spavam sad nedelju dana. Ostavi me u Srbiji da uživam u kafanama– na kraju je zaključila takmičarka sa osmehom na licu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić