Mitar Mirić oduševljen predstavnikom Srbije na Evroviziji, pao dogovor:“Super je dečko, vodim ga na ručak“

617154456797372e0353cddc2bc4e094b603d91d

Folk legenda Mitar Mirić istakao je da će svi srcem navijati za Luku Ivanovića, poznatijeg kao Luk Blek, koji se uveliko se sprema za Evorviziju koji će se odviti u Liverpulu u maju, i naglašava da je već isplanirao druženje u Londonu.

Iako srpski predstavnik na Evroviziji na estradi i nema baš potpunu podršku, zna da će za njega navijati Mitar Mirić kog je bio u prilici nedavno da upozna u studiju tokom jedne emisije. Mirić je Luku poželeo srećan put, oduševljen činjenicom da će baš on predstavljati našu zemlju na prestižnom muzičkom takmičenju.

Tim povodom, otpevao mu je pesmu „Ne može nam niko ništa“, a onda je i „pao“ dogovor za druženje pošto se „evrovizijska prašina slegne“, a Mirić bude trebalo da nastupa u Londonu.

Mitar Miric 3

-Bilo je u trenutku smešno kad sam video da dolazi Mitar Mirić, ali biće na društvenim mrežama hit ovo naše gostovanje. Meni je bilo super s njim. On je legenda – kazao je Luk, dok je Mitar naglasio da nikako ne razume kolege koje njega kritikuju, kao novog predstavnika.

Zatim je Mitar otkrio kako je isplanirao dan samo za njih dvojicu.

-Obožavam mladost. Mislim da je on pravi predstavnik Srbije i super dečko. Dao mi je cedulju sa svojim brojem telefona. Obavezno ću ga pozvati kad odem u junu u London da popijemo kafu i nešto pojedemo. Navijam za njega – istakao je pevač u okviru ovog pojavljivanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić