Login/Registracija

DO SAD NEOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE: Ovo je novi dečko Krstinje Matanović

Nakon iznenađenja koje joj je novi dečko priredio, Krstinja Matanović rešila je da pokaže partnera kog je mesecima unazad vešto krila od javnosti. 

Podgoričanin po imenu Radovan osvojio je srce lepe pevačice koja pre pola godine stavila tačku na brak sa Bogdanom Todorovićem. Ipak, i sama je za Grand Online priznala da iako se nije nadala, nova ljubav se jednostavno desila.  


– Neke stvari čovek u životu ne može da predvidi, u nekim prelomnim momentima desila se istinska i prava ljubav. Srećni smo i zaljubljeni – rekla je Krstinja za Grand Online i otkrila zbog čega je tek sad predstavila novu ljubav.

– Moj partner nije iz javnog života, ne želi da bude deo te priče, ali prosto neke stvari su neizbežne – istakla je pevačica koju je Grandova ekipa letos prva i uslikala sa novim partnerom. 

Imali smo priliku da sa Krstinjom i njenim novim momkom budemo na plaži i uverimo se koliko je Radovan privržen pevačici, ali i koliko lepu energiju emituju kada su zajedno.


Inače, Krstinja je letos za Grand Online nagovestila dešavanja u njenom ljubavnom životu i otkrila koliko je skidanje kilograma, ali nova ljubav ispunila u potpunosti.

– Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu -istakla je letos.

Foto: Grand Online/Instagram,
Autor: I. Ankić