Login/Registracija

Konačno POTVRDIO VEZU sa koleginicom: Nikola Ajdinović pokazao devojku, komentari pljušte „ŠEĆER I LUTKA“

Nakon razvoda od supruge sa kojom ima dvoje dece, nekadašnja zvezda „Granda“ Nikola Ajdinović, poznatiji kao Šećer, pokazao je da je srećniji nego ikad i da ponovo uživa u ljubavi.

Kao što je naš portal nedavno i pisao, njegovo srce osvojila je pevačica Anđelija Krstić, čijem je susretu kumovao poznati klavijaturista Dragan Ćirković Ćira.

Iako je nedavno demantovao vezu sa koleginicom, Šećer je sad potvrdio da uživa u novoj ljubavi, te se na njegovom Instagram profilu sve češće mogu naći fotografije sa novom izabranicom.

Slika govori hiljadu reči… Moja – napisao je pevač u opisu fotke na kojoj Anđelija i on zagrljeno poziraju, što je naišlo na oduševljenje njegovih fanova.

Ne govori slika hiljadu reči, već sa kojim ponosom držiš ovu prelepu damu u naručju“, „Šećer i lutka“, „Srećno vam bilo“, „Prelepi ste„, samo su neki od komentara na ovaj zaljubljeni par.

Podsetimo, pevač je nedavno nagovestio da ima novu devojku i to videom na kojem Anđeliju ljubi i gricka za obraz, dok je ona ovaj snimak prokomentarisala: – Ubio sam dušu, ej!

Atraktivna crnka popularna je na Instagramu gde broji više od 10.000 pratilaca, a pored toga jedna je od traženijih pevačica na veseljima u dijaspori, te sa Ajdinovićem sve češće nastupa.

Vest da se razveo Šećer je potvrdio za naš portal u februaru ove godine i otkrio zbog čega je došlo do razvoda.

– Poslednjih godinu i po dana supruga i ja samo bili na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno. Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Za sad uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad! – rekao je nedavno za Grand i dodao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju dvoje dece.

– Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe – istakao je Ajdinović.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić