OVO JE BAŠ BOLELO! Nikad žešće uvrede među žirijem: „Ko od članova Zvezda Granda živi ispod kamena?“ (VIDEO)

U poslednje vreme nisu tako česti trenuci u kojima dolazi do žestokih nesuglasica između članova ,,Zvezda Granda“, ali situacija koja se desila u ovonedeljnoj epizodi će vas ostaviti u šoku.

Sve je počelo od toga kada je Marija Šerifović žestoko odbrusila Viki Miljković, rekavši joj kako ona nije adekvatan sagovornik za raspravu o gramatici, nakon čega je nastao potpuni haos.

zvezde granda uvrede

Od samog početka moglo se videti koliko je Marija raspoložena i naoštrena da napravi potpuni spektakl, a sve je krenulo njenom rečenicom:

Ajmo, time is money (prim.aut. vreme je novac).

Saša Popović je zamerio Draganu Stojkoviću Bosancu kako bi trebao da se usresredi i počne da obraća više pažnje, aludirajući na to kako Stojković nije primetio da je Mili došao sa kapom na glavi.

zvezde granda uvrede 2

– On je sada prvi put posle tri godine stavio kapu na glavu, sad je pametniji – istakao je Popović, na šta se Aleksandar Milić Mili nadovezao kako je to istina i da to treba da se poštuje.

Boske je na ovu onstataciju odgovorio u svom stilu:

– Popoviću, kad bih ja na sve obraćao pažnju, morao bih da imam dve glave.

zvezde granda uvrede mili

Popović se potom obratio i Ceci Ražnatović rekavši da ukoliko ona mora da bira između Bosanca i Milija, uvek će to uraditi kada je u pitanju Bosanac, a Stojković nije uspeo da se suzdrži a da ne ubaci opasku:

Pa naravno, ide za boljim!

Nije Saša ostao dužan ni Viki, pa joj je na njeno pitanje da li je gledao Mapet šou odgovorio kako mu baš ona liči na Mis Pigi, što je pevačico nasmejalo do suza.

zvezde granda uvrede viki

Marija Šerifović je imala ozbiljnu zamerku za jednog od kandidata.

Ne verujem mu ništa, ovo trema, žiri bla bla… Ko zna da peva zna da peva i to je amin – ljutito je izjavila Marija, sa čijom konstatacijom se nije složila Miljkovićeva nakon čega su njih dve ušle u žestoku raspravu.

S obzirom na to da Saša često potencira kako Viki nikada nije donela fakultetsku diplomu na uvid, Šerifovićeva se uhvatila na tu kartu i žestoko odbrusila kako samo ona ume.

Daj bre Viki, nemoj sa tobom da pričam o gramatici, nemoj da mi oduzimaš dragoceno vreme – a potom se nadovezala i uključila Bosketa u polemiku:

Bosanac, objasni joj molim te, vidiš da živi ispod kamena, bolan.

zestoka rasprava zirija marija serifovic zestoko odbrusila miljkovicevoj3

Violeta joj naravno nije ostala dužna, te je uzvratila istom merom.

– Uf, a ti si mi došla sa Sorbone, ne pitam Bosanca za mišljenje -rekla je pevačica, a na kraju se i iznervirano prodrala:

Ti si tocilo, ućuti!

zestoka rasprava zirija marija serifovic zestoko odbrusila miljkovicevoj4

Bilo je dosta zanimljivih i neočekivanih dešavanja na setu, a kako se na kraju rasprava između dve članice žirija završila, pogledajte u subotu od 21 sat na televiziji Pink.

Promo nove epizode pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: V.Brusin