Suva elegancija: Ceca u odelu od milion dolara stigla na snimanje, od jednog detalja muškarcima nije dobro (VIDEO)

Nakon jučerašnjeg bajkovitog stajlinga, Ceca u odelu od milion dolara stigla na današnje snimanje „Zvezda Granda“ i još jednom zadatala modni zadatak svim javnim ličnostima.

Okupljeni mediji uzbudili su se kada su videli da pristiže beli džip iz koga je izašla Ražnatovićka u stajlingu kojim je oduševila prisutne.

Ceca u odelu od milion dolara

Kada se pojavila Ceca u odelu od milion dolara, svima su popadale vilice, a ona je puna samopouzdanja ispozirala pre dokupljenim reporterima koji su je pohvalili za izgled.

Ceca u odelu od milion dolara

Ceca u odelu od milion dolara stigla na snimanje

Crne pantalone uparila je sa korsetom koji ističe njenu figruru i grudi, preko koga je obukla beli sako kako bi razbila tamne boje na sebi. Ovaj stajling je ukombinovala sa crnom torbicom i potpeticama u istoj boji, dok je kosu vezala u elegantnu punđu čime je upotpunila luk koji ostavlja bez daha.

Ceca u odelu od milion dolara

Sa osmehom na licu pozdravila je okupljene medije koji su se trduli da je uslikaju njabolje što mogu, a nakon kopmplimenata koje je dobila ušetala je zadovoljno u studio kako ne bi zakasnila na snimanje.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović i Džejla pevaju pred punom Zetrom:

NE PROPUSTITE I :


Foto: F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/A.Dačić