Marija Šerifović „napadnuta“ ispred Granda, digla se velika PRAŠINA (VIDEO)

Snimanje novih epizoda „Zvezda Granda“ se nastavlja, a današnje okupljanje članova žirija u Grandovom studiju na Košutnjaku bilo je zaista nesvakidašnje i po malo smešno jer je neočekivano Marija Šerifović napadnuta.

Pevačica se na današnji set dovezla svojim skupocenim džipom, a kada je ugledala okupljene fotoreportere koji su je opkolili, konstatovala je da zaista nemaju preča posla nego da jure nju po parkingu, ne sluteći da će koji sekund kasnije doživeti nesvakidašnju scenu.

Marija Šerifović napadnuta, digla se velika prašina

marija serifovic napadnuta ispred granda
Marija Šerifović napadnuta, digla se velila prašina ispred Grandovog studija

Čim je izašla iz svog džipa Marija je uz šalu pozdravila ekipu, a zatim izvadila svoj ručak sa zadnjeg sedišta i pohitala ka studiju gde ju je čekala već dobro poznata ekipa.

Međutim, prilikom ulaska u Grandov studio doživela je nesvakidašnju scenu koja je i nju zatekla.

marija serifovic napadnuta ispred granda 2 1
Marija Šerifović napadnuta ispred studija

Marija Šerifović „napadnuta“, ni sama nije mogla da veruje šta joj se dešava

Iako je vreme u Beogradu ovih dana nestabilno, Mariju je zatekao vetar koji je iznenada počeo da nosi sve pred sobom, baš kao i prašinu koja joj je za malo uletela u lice.

marija serifovic napadnuta 2
Marija Šerifović napadnuta od strane vetra i prašine

Kako je imala naočare za sunce, tako je uspela da spreči da joj čestice prašine dopru do očiju, ali nije mogla da spreči da joj dođu do vrata.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

marija serifovic napadnuta 3
Marija Šerifović napadnuta od strane vetra i prašine

Podsetimo, nakon novog albuma koji je oborio sve rekorde slušanosti, Marija kreće sa regionalnom turnejom, koju započinje koncertom u Zagrebu 8. marta naredne godine.

Marija je još pre nekoliko dana nagovestila da publiku čekaju brojna iznenađenja, a koncert u Hrvatskoj je samo jedno od njih.

U intervjuu za Grand nedavno je istakla da je zadovoljna uspehom albuma „Dolazi ljubav“ i dodala da je sve emocije koje poseduje prenela u pesme.

marija serifovic napadnuta 2 2

-Sve što osećam, znam i umem u ovom trenutku slila sam u te numere. Ljudima se to sviđa. Raduju se, plaču, vesele se. Pronalaze se što je najvažnije od svega i rekla bih da nisam pogrešila – rekla je i otkrila da je „Moj grad“, jedinu narodnjačku numeru kupila pre mnogo godina.

-Snimila sam je jer je prvenstveno prelepa, a s druge strane ljudi me često maltretiraju i muče tražeći da otpevam neki narodnjak. Onda sam rekla: Sada ću da vam dam jedan pravi, i tol’ko od mene za ovaj život. Valjda… Kad je narodna muzika u pitanju. Pesma je pre pet godina i trebalo je da ide u neki potpuno drugi projekat, ali je tu došlo do nekih petljancija. Onda sam rekla: Ne, ovo ide na ploču nekada -istakla je za Grand i otkrila odakle joj toliko snage i toliko emocija koje nesebično deli sa svojom publikom.

-To se ne uči. Sa time se čovek verovatno rađa i u zavisnosti od toga kako muziku osećate, konvertujete, izbacijete, formirate pa šaljete svojoj publici. Sa time se zaista čovek rađa ili se tokom godina stiče naravno i nekakvo iskustvo. Ali kod mene nema nekakve velike filozofije. Ja u pesme verujem u prvom minutu, ili ne verujem., Ako treba da razmišljam do sutra da li će ta pesma biti ta, onda se neće ni desiti i neću je ni snimiti– zaključila je Šerifovićeva za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: F. Pavlović,
Autor: I. Ankić