Spoj kakav niste mogli ni da zamislite: Zvezde Granda pripremile veliko iznenađenje za publiku (FOTO)

0A0A3406

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ iznedrilo je puno mladih i talentovanih pevača koji nakon ušešća u popularnom šouu uspešno grade svoje karijere.

Neki od njih su napravili velike karijere, a neki iako su tek na početku muzičkog puta samo nižu upehe. Nekada ranije su velike turneje bile standardne kada su pevači u pitanju, ali se to sa godinama promenilo, pa sada su retki oni koji rade velike turneje širom sveta.

DUO GRAND 5

Naše zvezde Granda spadaju u one koji rade i velike tuneje, a važno je naglasiti da mladi pevači na samom početku imaju priliku da nastupaju na koncertima preko okeana.

Učesnici prošle sezone Snadra Mladenović, Nenad Osmanović i Aleksandar Simić svojim talentom su zasluženo dobili poverenje publike širom sveta, pa će tako uskoro održati veliku turneju u Americi.

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 10 ok

Njima će društvo praviti stariji kolega Isak Šabanović koji će takođe prvi put nastupati preko okeana. Kako smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama oni će zajedno održati nekoliko koncerata u septembru ove godine.

-Dragi moji, sa zadovoljstvom najavljujem turneju u Americi, a o ostalim terminima bićete naknadno obavešteni – napisala je Sandra na oficijalnom Instagram nalogu.

346664442 281173344260097 5429035575962536620 n

Podsetimo, prošlogodišnji pobednik ovog takmičenja Nermin Handžić već je održao turneju u Americi sa svojom mentorkom Viki Miljković, a krajem prošle godine i drugoplasirani finalista Aleksandar Josifovski nastupao je preko okeana sa Lepom Brenom.

U bonus videu pogledajte šta je Sandra nedavno rekla pred našim kamerama.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: A. Milinković