Sandra Mladenović najavila duet sa kolegom, pa progovorila o ljubavi: „To je privilegija, srećna sam“ (VIDEO)

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 41 ok

Prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sandra Mladenović samo niže uspehe na poslovnom planu. Nakon velikog finala njena karijera samo ide uzlaznom putanjom, a sada sve više nastupa u klubovima i diskotekama.

Kako je njena prva pesma „Devojačke suze“ postigla veliki uspeh, mlada pevačica je za Grand otkrila da uskoro sprema duet sa jednim kolegom.

-Pripremam jedan veći projekat koji bih mogla da najavim, ne još uvek zvanično jer mi fali još jedna osoba ovde da najavi, ali biće jedan duet u nekom skorijem periodu. Biće to jedan narodnjak, u pitanju je kolega, moj vršnjak to je onako drugačija pesma od moje prve, malo sporija, ali videćete već – kaže ona i otkriva kako je počela da nastupa u klubovima:

-Nisam baš postala klupska pevačica, ali polako smo počeli i to da radimo. To što sam do sada radila nekako su bila uglavnom veselja, ali u dogovoru sa produkcijom i menadžerima došli smo do zaključka da moramo da radimo i klubove. Moramo da budemo spremni na sve, odlično je to bilo.

sandra maldenovicc

Sandra ističe da je zadovoljna uspehom koji je postigla nakon takmičenja, ali priznaje da je vreme tek pred njom i da još puno mora da radi kako bi izgradila karijeu.

-Drago mi je što sam ja jedna od tih koja eto ne tako krupnim koracima, ali krača dalje nekom uzlaznom putanjom u odnosu na „Zvezda Granda“. Mislim da idem pametno i da će tako biti dalje. Zahvalana sam produkciji i svima koji su nam posvetili pažnju, nema svako tu privilegiju, a ja ću se truditi da opravdam očekivanja – kaže ona.

Sandrin ljubavni život interesuje sve. U medijima se dosta pisalo o njenom odnosu sa kolegom iz takmičenja i pobednikom Nerminom Handžićem. Iako mnogi tvrde da su oni više od prijatelja, ostali su pri stavu da su samo drugovi. Pored posla, Sandra je samo fokusirana na fakultet, a otkrila nam je da ima i jednu neostvarenu želju kada je u pitanju školovanje.

SANDRA MLADENOVIC I NERMIN HANDZIC ASMM SNIMANJE 20122022 FOTO FILIP 15

-Što se tiče tog pitanja o dečku, samo ću reći da sam ja srećna i to je dovoljno i vama, i gledaocima. Fakultet ide odlično, prosek mi je zadovoljavajući. Ja sam skoro došla na ideju i planiram da upišem još jedan fakultet. Ne znam koliko će to da se ostvari – zaključila je ona za Grand.

U nastavku teksta pogledajte šta je još Sandra Mladenović rekla pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković