Oglasio se Nermin Handžić nakon Šejline pobede, dotakao se i Cece Ražnatović: „Izveli su ih na pravi put“

nermin handžić o šejli

Pobednica sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“, Šejla Zonić izazvala je oduševljenje milionskog auditorijuma, ali i bivših pobednika.

Za Grand se oglasio Nermin Handžić koji je titulu zvezde „Granda“ osvojio pre dve godine i otkrio da li je pratio spektakularno finale.

Kao neko ko je već okusio trijumf u najpopularnijem muzičkom talent šouu, Nemin je bez dlake na jeziku rekao da li je Šejlina pobeda bila zaslužena.

-Pratio sam koliko sam stigao, generalno celo takmičenje, ali dovoljno da vidim ko od kandidata bi mogao da napravi tu razliku. Definitivno je Šejla bila jedna od tih i stvarno je apsolutno zasluženo odnela pobedu. Odlična je pevačica!- rekao je Nermin.

nermin handžić o šejli

Iako nije trijumfovao takmičar iz Violetinog tima, Nermin ističe da mu je izuzetno drago što je pobedu odnela baš Cecina kandidatkinja.

-Jako mi je drago što je pobedio neko iz Svetlaninog tima jer sam i ja od nje uvek dobio ogromnu podršku. Violetini kandidati svakako uvek imaju moju podršku i pomoć kad god da im treba. Šejli i svim kandidatima bih poželeo sreću u daljoj karijeri i da ostanu zahvalni svojim mentorima jer su ih izveli na pravi put- dodao je Handžić u razgovoru za Grand.

nermin handžić o šejli

Inače, za Grand se oglasila i bivša pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović koja je pratila veliko finale najgledanijeg šoua i podržavala mlade talente.

-Podržavala sam sve takmičare, ne mogu ni da zamislim kako su se osećali u finalu- rekla je Džejla i potom otkrila ko su bili njeni favoriti:

-Šejla i Đula, neću da se odlučujem koja je od njih dve bolja. Šejla i Đula su mi favoriti.

nermin handžić o šejli

Podsetimo, pobednici 17. sezone „Zvezda Granda“ uručen je automobil marke „Škoda Kamik“ pred Grandovim kamerama.

Poseban je osećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil– poručila je pevačica, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović