Prvi intervju Mikija Sekulovskog nakon finala: Drugoplasirani otkrio da li je razočaran: „Bilo je čudno“ VIDEO

Kao jedini muškarac koji je uspeo da se plasira u top šest, a zatim i u superinale „Zvezda Granda“, Miki Sekulovski osvojio je drugo mesto u velikom finalu, a za naš portal podelio je prve utiske nakon završetka takmičenja.

Roker iz tima Cece Ražnatović otkrio je da li je očekivao da će dogurati tako daleko kada se prijavio za šou.

Nisam očekivao. Bio sam zadovoljan i sa tim što sam došao u finale, ali zahvajujem se svima ovom prilikom što ste glasali za mene. Prezadovoljan sam i spremam vam nove projekte– rekao je Sekulovski koji je nakon proglašenja da je u trci za pobedu jedva obuzdao emocije na sceni.

Nisam očekivao da ću da dođem do superfinala, bilo je stresno i neverovatno, ali pregurao sam i zadnju pesmu– kaže pevač.

Miki Sekulovski intervju nakon finala

Iako vlada mišljenje da publika više glasa za izvođače narodne muzike, Mikijev uspeh uverio nas je u suprotno, o čemu je progovorio i talentovani Makedonac.

Nisam verovao. Ja se izdvajam od svih jer pevam rok i pop i bilo mi je čudno što ljudi prihvataju vrstu muzike koju ja slušam i pevam, ali istovremeno mi je drago što kažu da im se sviđa sve i to što su glasali– iskren je za Grand.

Screenshot 2024 06 09 133440

Miki je priznao da mu je posebno drago jer je pobeda ostala u njegovom timu.

Kada je ostalo nas troje nisam znao ko će da pobedi, ali drago mi je zbog Šejle jer je ona jedan od najboljih, ako ne i najbolji vokal u ovom takmičenju, i što je iz mog tima– objašnjava Sekulovski.

Zanimalo nas je i da li je razgovarao sa Cecom o nastavku saradnje.

Pričali smo i nastaviću saradnju sa njom. Možda se desi neki duet, meni će biti vrlo drago da se uradi nešto sa mojim i njenim pevanjem i ako prihvati biće mi drago– otkrio je Miki čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Šejla Zonić- prvi intervju nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić