Intervju pobednice „Zvezda Granda“, Šejle Zonić: „Bila sam loše, poljuljali su me pred finale“ VIDEO

Radost, sreća, ali i suze usledili su nakon proglašenja pobednika 17. sezone „Zvezda Granda“.

Pobednica Šejla Zonić se potpuno slomila na sceni kada je Saša Popović izgovorio njeno ime i kada je shvatila da je ona ponela laskavu titulu.

Kako je za Grand rekla, pre devet meseci se premišljala da li da se prijavi za najgledaniji šou u regionu, a sada ni sama ne može da veruje da upravo ona pobednik 17. sezone.

-Zbunjena sam, puno je emocija tenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se malo slegne sve, ali sam presrećna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje porodice i svih onih koji su glasali za mene- rekla je Šejla Zonić sa suzama u očima u ekskluzivnom intervjuu za Grand.

Šejla Zonić intervju nakon pobede u „Zvezdama Granda“

šejla zonić intervju

Na pitanje kakvi su joj planovi nakon pobede, Šejla je sa osmehom odgovorila:

-Više nema povratka nazad, sad samo napred i jako (smeh). Idem dalje da snimam svoje pesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

Uoči finala Šejla Zonić za Grand je rekla da ne želi da pobedi zahvaljujući organizovanom glasanju, već da želi da trijumfuje samo ukoliko ukoliko region smatra da ona to zaista zaslužuje.

-Smatram da je ovo bila zaslužena pobeda! Od početka sam videla koliku armiju imam iza sebe, osećala sam da imam oslonac i zaista nije bilo potrebe za tim, nego da sve bude fer-plej- istakla je novopečena pobednica „Zvezda Granda“.

šejla zonić intervju

Šejla je pred finale osetila i negativnu stranu popularnosti koju je stekla tokom učešča u takmičenju. U eri društvenih mreža, tik pred finale, Zonićeva je naišla i na negativne komentare koji su je veoma zaboleli.

-Iskreno, teško mi je palo to, nije mi to trebalo, ma nikome to nije trebalo. Bilo je stresno samim tim što je finale tu, svi smo ushićeni, hoćemo da damo sve od sebe i da naša publika glasa za nas. Iskreno, to sve me je poljuljalo još na tonskoj probi i bila sam baš loše, ali tu je podrška muža i roditelja, mentorke koja mi je rekla ‘idi i gazi’- priznala je Šejla Zonić.

šejla zonić intervju

Pobedu u najgledanijem muzičom takmičenju planira da proslavi velikim koncertom u Bosni, kome se neizmerno raduje.

-Nadam se da će biti koncert, trebalo bi da bude, da li Tuzla ili Sanski Most, videćemo- kroz osmeh je priznala Šejla , a na pitanje da li će se na pobedničkom koncertu pojaviti i mentorka Ceca Ražnatović, pobednica je odgovorila:

-Ako ona odluči da dođe, verovatno će doći. Za sada ništa ne spremam za taj koncert, pevaću ono što znam, ono što mi srce zna.

šejla zonić intervju

Kako je za Grand rekla, ne planira da odmara već da odmah iskoristi svojih pet minuta slave.

-Ma nema odmora, idemo odmah jako. Odmor će biti krajem meseca, a do tada će neke stvari već da se poslože i da se slegnu utisci. Idemo dalje da radimo, nema stajanja. Sad treba iskoristiti ovaj hajp- poručila je za Grand ne skrivajući da ponosna što je pred njom mnogo nastupa.

-Cela godina mi je popunjena hvala Bogu, hvala i meni što radim, hvala mom suprugu što timski radimo. Uspeli smo- poručila je ponosno za kraj razgovora.

IMG 7949 1

BONUS VIDEO: Pogledajte najemotivniji trenutak iz „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/S. Čumić