„DOSTA JE BILO“, Rada Manojlović se JAVNO OBRATILA MINISTARKI ZDRAVLJA, građani je podržali

ede81120d44fd9f94f9ba74707f86837d39c7b4f

Od samog pojavljivanja na estradnoj sceni, Rada Manojlović, postala je poznata kao pevačica koja se ne libi da iskaže svoje mišljenje, a društvene mreže često koristi u svrhu promocije svojih argumenata o različitim temama.

Nakon što je nedavno postala hit na Twiteru kada je komentarisala aktuelnosti iz sveta fudbala, juče je iskazala svoju zabrinutost i revolt povodom velikog problema sa kojim se susreće naše društvo.

Naime, Manojlovićeva je pogođena svakodnevnim porukama koje dobija, a koje ukazuju na problem bolesne dece kojima je potreban novac za lečenje, na šta se ona gotovo uvek odazove i pomogne, međutim tvrdi da je takvih slučajeva sve više i da država mora da reguje.

a5c9e5c2a3c4bb966e11df356b8f212ad415bb6a

Javno molim ministarku zdravlja koju izuzetno poštujem kao vrhunskog lekara, pošto je sada na poziciji na kojoj jeste, da se maksimalno zauzme da se deca koja ne mogu biti izlečena u Srbiji (zbog nedostatka opreme ili kadra), iz budžeta leče u inostranstvu, a ne da budu prepustena sms-u i vec iscrpljenim građanima kojima je 200-500-1000 dinara mnogo, nekima nedeljni obrok. Molim vas, poslanici, političari, ministri su tu kao predstavnici naroda i kao takvi, njihova obaveza je da poštuju želje naroda– napisala je na svom nalogu na Twiteru čime je izazvala veliki broj reakcija i podrške.

Screenshot 20221212 130934 1

Na društvenim mrežama, povela se velika polemika oko goruće teme koju predstavnici vlasti vešto zaobilaze, međutim pevačica, kao javna ličnost, odlučila je da bude glas naroda i iskoristi svoju slavu u svrhu stavljanja ovog pitanja na dnevni red političara i povede narod na ulice ukoliko bude potrebno.

„Bravo Rado“, „Imaš podršku“, „Napokon da neko govori o ovoj temi“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod ove objave.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić