Zvezda Granda zaprosio devojku usred emisije, rasplet veridbe će vas iznenaditi

Screenshot 20221121 124125 Instagram

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, Ognen Zdravkovski iz Skoplja, rešio je da zaprosi devojku i to na nesvakidašnji način i to usred emisije.

Kako njegove kolege iz takmičenja sve češće prose svoje devojke, i pevač je učinio isto, ali ovoga puta zaista sa nesvakidašnjim povodom i odgovorom.

U romantičnom prirodnom okruženju, ali uz kamere pevač je kleknuo ispred devojke, dao joj je prsten, ali odgovor nije dobio.

Screenshot 20221121 124126 Instagram

– Gostovao sam u jednoj makedonskoj emisiji i voditeljka je dala predlog da je zaprosim. Tako da je sve bila šala za televiziju – otkrio je Ognen kroz osmeh i dodao da još uvek ne planira da stane na ludi kamen.

Isto tako, ne voli da priča o privatnom životu, a na temu ljubavi uvek šturo odgovara.

Ljubavi uvek ima, ali ne mogu da otkrijem sada da li imam nekoga, ipak smatram da javnosti treba da se predstavim novim pesmama i svojim glasom. Za sada smatram da je moj život moja privatnost i da ne treba svako da zna sve o tome. To je moja odluka za sada- istakao je nedavno Zdravkovski.

Podsetimo, pevač je nedavno udao stariju sestru Ole, a njen odlazak iz porodičnog doma veoma je emotivno doživeo.

-Nije nam bilo svejedno, bilo je baš emotivno, ali smo srećni jako– rekao je Ognen za naš portal i dodao da se njegova sestra nalazi u sigurnim rukama.

– Srećan sam što imam zeta kakvog imam. Predivan je čovek i mnogo se vole. On je inače iz Beograda ali se preslio u Skoplje i tu sada radi– otkrio je pevač čija je majka Sofija Džorleva svojevremeno priznala da mu se mešala u ljubavni život.

-Imala sam priliku da upoznam njegove devojke, joj, kako sam ga grdila. Nervirala sam se, jer je bio mnogo mlad, poletan, radili su mu hormoni, a sad se ne mešam. Sad je dovoljno zreo da izabere, a tad je leteo, išao je kao muva bez glave – priznala je njegova majka.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić