Svađa voditeljke i Bosanca alarmirala Srbiju: „Navalila je na mene kao smrt na babu“

SRD0173 ok

U svetu muzike nema onoga ko nije čuo za Dragana Stojkovića Bosanca koji važi za jednog od najprofesionalnijih javnih ličnosti. Mada su mu mnogi takmičari iz „Zvezda Granda“ dodelili titulu najstrožeg člana žirija, Boske je samo poznat po specifičnom smislu za humor koji mnogi često ne shvataju, a upravo se to jednom prilikom desilo i voditeljki Vesni Milanović.

-Sećam se emisije „Narod pita“ i Dragan Stojković Bosanac je tada bio gost kod Saše Popovića, a ja sam tada bila urednik u jednom dnevnom listu. Tada su novinari tu bili prisutni da bi postavljali pitanja i ja sam se nešto stalno konfortirala sa Bosancem. Sećam se da su mi Aco Pejović i Aca Lukas rekli „Vesna, pa gde ćeš na tog čoveka, taj čovek sve zna. Moraš da spustiš loptu“. Međutim Boske i ja smo se žestoko posvađali- počela je priču Vesna, a potom otkrila razlog rasprave koji i ona i Boske i dan danas pamte.

Verovali ili ne razlog je bila Verica Šerifović, za koju je Stojković tvrdio da hladno peva, što mu Veca nije oprostila.

-Nije, Popović me je pitao kako Verica peva i ja sam rekao solidno- objasnio je harmonikaš, sa čime se voditeljka nikako nije usaglasila.

-Da, rekao je da peva solidno, na šta sam ja skočila kao oparena jer su me vodile emocije jer Vericu jako volim, ona je vrhunski pevač. Nisam skapirala njegov humor i njegovu šalu i upala sam u vatru, naivno i neiskusno. I tako sam krenula da se svađam sa čovekom, a cela Srbija krene da brani Bosketa od mene (smeh). Zapravo nije ti Popović doneo popularnost, nego ja- našalila se Vesna što je sve nasmejalo.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 32

Iako im je ta situacija danas jedna od najdražih anegdota, malo ko bi pogodio kako se rasprava između harmonikaša i voditeljke završila.

-Vesna je navalila na mene kao smrt na babu, onda sam ja našao jedini način da je smirim i rekao joj „Gospođo ili gospođice, pošto tada nisam znao bračno stanje, daću vam ja moj broj telefona pa ćete se vi meni javiti posle emisije i mi ćemo raspraviti“- prisetio se Stojković gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, upravo kod Vesne Milanović sa kojom je danas u fantastičnom odnosu.

SRD0183 ok 1
Foto: Foto Nova,
Autor: J. Jović