Aleksandar Josifovski nije mogao da odoli! Roker priznao: „Probudile su se emocije u Americi“

312104286 424572793185622 7880890282929762079 n

Roker mekog srca i snažnog vokala, kako su Alekandra Josifovskog nazvali tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“, rešio je da američku turneju iskoristi na najbolji mogući način.

Osim što svakog dana zajedno sa Lepom Brenom puni klubove i diskoteke preko okeana, pevač uspeva i da obiđe sve znamenitosti gradova u kojima peva, ali i da u Njujorku snimi spot za novu pesmu.

Numera pod nazivom „Otopi me“ stigla je kad se najmanje nadao, zapravo dok je bio na Floridi, gde je i snimio.

Kompozitor sa kojim sarađujem godinama poslao mi je demo verziju balade i ja čim sam je čuo shvatio sam da ne mogu da odolim- rekao je pevač i dodao da takođe nije mogao da odoli a da spot ne snimi u Njojorku.

-Pesma je u meni probudila emocije, odmah sam potražio studio da to završim kompletno. Dobio sam odmah i ideju kakav će biuti aranžman i sve to i eto uradili smo to što sam zamislio. Presrećan sam što je sve tako ispalo. Jedva čekam da ova balada stigne do ljudi, da je čuju i da zajedno podelimo te emocije-istakao je Aleksandar koji će premijeru spota za novu pesmu imati 24.novembra, u 13 časova na Jutjub kanalu Grand produkcije.

Pogledajte tizer!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić