Login/Registracija

Uspomena za ceo život: Zvezda Granda sa porodicom uradila ono o čemu je dugo maštala (VIDEO)

Simpatična i vrcavaprošlogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Natalija Joksimović već dva puta bila je deo takmičenja, a tokom prethodne sezone branila je boje Cecinog tima. U njenim teškim trenucima i borbi koju je vodila gotovo deset meseci na Grandovoj sceni veliku podršku pružala joj je porodica.

Vetar u leđa prilikom svakog predstavljanja pred milionskim auditorijumom davale su joj majka i sestra, a sada su svoju ljubav i povezanost rešile da obeleže na lep način.

Naime, Natalija je uradila istu tetovažu, kao i njena majka i sestra, a pričom o ovom trenutku izazvala i smeh i emocije.

-Sećam se prvi put kada sam se istetovirala sa sedamnaest godina i to bez njene dozvole, majka samo što me iz kuće nije izbacila. Danas, tri godine kasnije, ne samo što sam mamu naterala da se istetovira nego i sestru. Šta da vam kažem crna ovca i porodici je ipak na kraju pobedila- ispričala je Zvezda Granda sa osmehom.

Lavinu reakcija izazvao je i video koji je Joksimovićeva objavila dok se tetovirala. Naime, njena sestra i majka igrale su čuvenu igru „papir, kamen, makaze“ kako bi saznale koja će sledeća da se tetovira i osim sebe zabavile su dobro i fanove na društvenim mrežama.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović