Zvezda Granda se ženi: „Zaleteo sam se, pripremam svadbu za 700 ljudi“ (VIDEO)

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 3 ok

Nakon uspešne američke turneje popularna „Zvezda Granda“ Aleksandar Josifovski posetio je Grandov studio, stao pred naše kamere i najavio ni manje ni više nego veliko svadbeno veselje.

-Mora to da se obeleži, neki ljudi kažu da bi trebalo da bude mala svadba. Prihvatam i to, ali mi imamo veliku familiju i želim da bude veliko veselje i da svi dođu. Želim da se zabavimo do maksimuma uz rok, ali i narodnu muziku. Očekujemo oko sedamsto ljudi. Neka se vesele svi našem braku – rekao je Aleksandar za Grand i otkrio kako je krenula ljubavna priča između Teodore i njega.

-Upoznali smo se pre šest godina, tada smo ušli u vezu. Zapravo, zajedno smo sedam godina, a znali smo se i pre toga. Mi se svaki dan veselimo, ali nismo još uvek napravli svadbeno veselje. Nadam se da će to biti uskoro, sada je dobra prilika za jedno dobro veselje – ispričao je Josifovski za Grand.

S obzirom da se radi o vrhunskom pevaču, zanimalo nas je da li će se na svadbi i Josifovski „latiti mikrofona“, na šta nam je on potvrdno odgovorio.

Jedan od pevača na svadbi ću sigurno biti i ja. Ima dosta pevača koje bismo voleli da ugostimo na našem veselju, zajedno ćemo se dogovoriti o svemu kao što i inače radimo. Uvek razmenjujemo mišljenja i ideje – objasnio je pevač.

ceca aleksandar zena

Tokom razgovora, pevač nam je otkrio i sve detalje susreta sa njegovom lepšom polovinom i budućom suprugom Teodorom.

Upoznali smo na Ohridu. Bilo je nekoliko lepih devojka u našem društvu, ali ona se izdvojila. Posle nekoliko dana je bio moj rođendan, želeo sam nekako da uveličam taj dan i tada sam joj dao prsten. Ona je tada rekla da jer ju je bilo sramota da me odbije. Još uvek je sa mnom, nadam se da joj je dobro – našalio se pevač, a na pitanje ko je preuzeo inicijativu kao iz topa je odgovorio:

Ja, bio sam samo prirodan i uporan, a ona je pala na to. Svirao sam joj i klavir, promenio reči pesme zbog nje – prisetio se Aleksandar.

Šve detalje gala slavlja i velike ljubavi zvezde „Granda“ i njegove supruge, saznajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk