Đole Đogani šokirao suprugu usred emisije: „Nisam ti to nikad rekao, plašio sam se da te ne izgubim“

DJOGANI ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO FILIP 14 ok

Iako priče da je Đole Đogani ljubomoran zbog atraktivne supruge Vesne Đogani koju muški rod obasipa komplimentima i porukama, čak i da je svojevremeno došlo do žučne raspave zbog fotografije drugog muškarca u njenom telefonu, istina je sasvim drugačija, što je denser sad i priznao.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ poznato estradno-bračni par progovorio je o ljubomori, a Đole je svojim priznanjem šokirao suprugu otkrivajući detalje sa početka njihove veze.

-Koliko smo dugo zajedno ko će sad da bude ljubomoran– odgovorila je Vesna kroz smeh na pitanje da li u njihovom braku postoji ljubomora, a Đole rešio da usred emisije otkrije da ga je ljubomora izjedala na početku.

DJOGANI ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO FILIP 2 ok 1

-U ovim godima stekneš neko poverenje, tako da nema mesta ljubomori, ali bio sam ljubomoran na početku. Nisam bio siguran koliko je to stabilno i stameno, ona nije ni znala. Nisam ti ništa govorio– priznao je Đole Vesni i objasnio zbog čega je to krio.

Na početku se bojiš, dopada ti se neko, zaljubio si se, lepo ti je i bojiš se da to izgubiš. Nisam ja to pokazivao, nije primetila, jer čim žene osete da ti ludiš i da si ljubomoran onda od toga beže, one žele slobodu- obajsnio je Đole i dodao je i ona bila ljubomorna, ali da je imala granicu.

-Na početku sam bila mnogo ljubomorna. Nisam ga nikad pratila, nisam mu nikad gledala telefon, ali sam bila u fazonu da ga nikad ne pitam gde je i sa kim. To radim i danas – priznala je pevačica.

DJOGANI ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO FILIP 32 ok 1

Podsetimo, Vesna i Đole su se nedavno osvrnuli na skandal koji je danima punio medijske stupce, a koji je nastao nakon što je emisija „Paparazo lov“ uhvatila densera kako ljubi drugu ženu.

Denser je priznao da je jedini „okršaj“ sa ženom imao kada je izašla najava emisije u kojoj je navodno uhvaćen u prevari.

-Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem… Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče –objasnio je Đole, ali ga je voditelj pecnuo poručivši mu da nisu novinarske priče, već da postoji snimak.

-To nije istina- branio se Đole, a Vesna se nadovezala:

-Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže… Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa ćovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate!

DSC05699 ok

NE PROPUSTITE I

Foto: F.Pavlović,
Autor: I. Ankić