Ana Sević upriličila gala proslavu povodom sinovljevog rođendana, pevačica došla sva u belom (VIDEO)

ana 1

Pevačica Ana Sević sa suprugom Danijelom u jednom prestoničkom restoranu večeras u krugu prijatelja proslavljaju rođendan svom nasledniku Simeonu.

Pevačici je ovo drugo dete sa Danielom, budući da su 2020. godine dobili i ćerku Senu, dok sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

Na ovaj poseban dan ponosna mama, obučena u belo stala je pred objektive mnogobrojnih medijskih ekipa i sa širokim osmehom na licu strpljivoi odgovarala na pitanja novinara.

Veoma sam emotivna. Kako koje dete dobijem sve sam emotivnija. Pitaju me da li ću da pevam, kako da pevam? Kada bih uzela mikrofon udavila bih se iste sekunde od emocija i suza, sigurna sam da svaka majka to prolazi. Sofra i njegova ekipa će biti zaduženi za to, ali i ostali prijatelji. Bili smo toliko željni ovakvih događaja, toliko lepih životnih stvari nam se desilo iako je bilo da tako kažem nevreme. Dobili smo dvoje dece i venčali smo se – rekla je pevačica na početku razgovora, pa dodala:

Deca su se oduševila dekoracijom, mi smo već proslavili rođendam na selu u krugu prijatelja. Sena je jako uzbuđena, od nje smo spasili ono što se spasiti da. Vladala je euforija. Sin je oduševljen, ne zna ni šta ga je snašlo. Lorena je već velika devojčica na visini zadatka. Još kada krene muzika, biće to žurka za pamćenje.

sevic ana

Na pitanje ko je strožiji roditelj, Danijel ili ona, Ana je odgovorila:

Tata pokušava da glumi strogoću, a ja sam ta koja zateže situaciju. Mislim da je to tako u svakoj porodici, ali oni su zaista Bogu hvala dobra deca.

Ana je otkrila i da njen suprug i ona decu drže podalje od telefona i televizora, te da se trude da u njima probude kreativnost.

Mi smo staromodni, trudimo se da televiziju i telefon svedemo na minimum i da kod dece probudimo kreativnost – objasnila je pevačica.

ana sevic

Sevićka je otkrila i da li su njena deca razmažena, te kakav odnos imaju njen suprug Danijel i ćerka Lorena koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem, a ostatak intervjua možete poslušati u VIDEU ISPOD:

Foto: Filip Pavlović,
Autor: I.Grk