Login/Registracija

Zvezda Granda u borbi sa vetrenjačama: Snažnom porukom iz kreveta izazvala lavinu komentara (FOTO)

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Aleksandra Dabić rešila je da godinu za nama isprati setom fotografija koje su izamile uzdahe mnogih.

Naime, pevačica je objavila vruće fotke iz kreveta i uz snažnu poruku se osvrnula na 2022. godinu, ali i na očekivanja od naredne za koju tvrdi da ima velike planove.

-Ja u borbi sa vetrenjačama! Osmeh na lice, pun gas i strpljenje, to je recept za trajanje i odbacivanje svega nevažnog! Zahvalna sam i ponosna što sam ove godine postavila ciljeve i ostvarila sve što sam želela, vreme je za nove i izazovnije, veće, lepše… Samo bez straha, snažno, samo iz želje i pametno što želim svima vama- poručila je Aleksandra i dodala da uživa u romantičnim decembraskim danima, a uživaju i pripadnici jačeg pola koji nisu ostali imuni na novu objavu.

„Zapalila Instagram“, „Bomba!“, „Prirodna lepota“, „Goriš“, „Mačka ipo!“, „Wooow, predivna si“, samo su neke od reakcija fanova na društvenim mrežama.

Podsetimo, nedavno se Aleksandra osvrnula i na svoje učešče u popularnom muzičkom šouu „Zvezde Granda“ i otkrila da li je razočarana plasmanom.

Ove sezone nikad gora nisam bila u “Zvezdama Granda“ i nisam imala vremena da se posvetim tome, a kada sam obećala produkciji da ću se vratiti i kad su me pozvali nisam mogla da odbijem, a nikad bolji rezultat nisam ostvarila– otkrila je pevačica i priznala da joj je poslednja sezona u kojoj jeučestvovala donela mnogo posla.

Ako mene pitate, prošle sezone sam zaslužila finale, dok ove nisam ni to četvrtfinale. Primetila sam da ljudi vole kad kiksnem u pevanju i tad me kao primete, imaju saosećanja, pa me nešto podržavaju- rekla je Aleksandra.

Foto: Instagram/ Sky_photography/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović