Login/Registracija

Suprugu Emira Habibovića svi znate, a evo KAKO IZGLEDA PEVAČEV OTAC: Sličnost je neverovatna! (FOTO)

O ljubavi Emira Habibovića i bivše učesnice „Zvezde Granda“ Tamare Selimović mnogo se piše, a i priča. Od kada su postali ponosni roditelji male Arine bračni par se trudi da svaki trenutak provede zajedno, a momente porodične idile pevač veoma često deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

U javosti su se veoma često pojavljivali zajedno, sve dok Tamara nije postala majka te zbog obaveza oko naslednice nema mnogo vremena da „prati“ svog dragog. Međutim, malo ko zna kako izgleda Tamarin svekar, na koga je Emir izuzetno ponosan.

Naime, pevač je na svom Instagram profilu podelio fotku sa svojim ocem uz emotivan opis koji je mnoge ganuo.

-Ništa ja ne bih mogao bez tebe i tvoje podrške. Moj dobri i pošteni otac- poručio je Habibović.

Emir, koga veoma često nazivaju naslednikom Šabana Šaulića postigao je veliki uspeh zahvaljujući svom neverovatnom talentu, ali i bezrezervnoj podršci članova porodice. Nedavno je objavio novi singl pod nazivom “Ljubav ničija“ koja je u potpuno drugačijem svetlu od onoga što smo od Habibovića navikli.

– Mnogi su mi rekli da sam im priredio iznenađenje, ali iz mog ugla to i nije toliko neočekivano.  Uvek sam birao kvalitet i u tom smislu sam ostao dosledan. Sa druge strane, i sam Šaban je tokom karijere imao brojne muzičke izlete i pevao različite žanrove – istakao je tom prilikom za Grand.

BONUS VIDEO – Kako je Emir Habibović drastično promenio izgled

Foto: Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović