Kako su zvezde pratile finale Svetskog prvenstva? Nermin uz plejstejšn, Velid uz mezekluk: „Ne propušta se ni na svadbi!“

ipiccy image 17 2

Finale svetskog prvenstva u fudbalu pratio je ceo svet, ali i naši estradnjaci koji su svim silama navijali, doduše neki za Argentinu, a nek za Francusku.

S obzirom da je vikend za pevače uglavnom radan, neki su morali da prate i direktno sa nastupa, kao što je to bio slučaj sa prošlogodišnjim finalistom „Zvezda Granda“ Velidom Handžićem koji je fanove na društvenim mrežama nasmejao do suza.

-Finale se ne propušta ni na svadbi- poručio je mladi Handžić dok je live utakmicu pratio ni manje ni više nego sa telefona.

ipiccy image 18 2

Slična situacija bila je i u domu Viki Miljković gde je prošlogodišnji pobednik Nermin Handžić sa pevačicinim naslednikom pratio finale bodreći fudbalere iz sve snage. Podršku je pružila i Violeta koja je uz fudbalere proslavila svoj rođendan.

ipiccy image 19 1

Ni dame nisu ostale imune na napetu utakmicu te su iz topline svog doma i Sandra Mladenović, Ana Sević, Krstinja i Nikolina Kovač pratile prvenstvo, dok su se mnoge i našalile da će im se muškarci konačno vratiti u domove budući da je kraj njihovom omiljenom dešavanju u godini.

Jedan od vatrenih navijača tokom celog prvenstva bio je Hanad Džehverović koji je gotovo svaku utakmicu ispratio od prvog do poslednjeg trenutka i o tome često obaveštavao pratioce na društvenim mrežama.

-Kakvo finale, kakav turnir!- poručio je uzbuđeno Hanad, dok je Boki Pavlović slavio pobedu tima za koji je iz sve snage navijao.

-Istorija se ispisala, svaka ti čast magični čoveče- objavio je Bojan uz fotku svog omiljenog fudbale Mesija.

hanad
Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović