Login/Registracija

Prvi intervju HRVATSKE VODITELJKE NAKON POJAVLJIVANJA U „ZVEZDAMA GRANDA“, nije štedela reči za svog novog mentora: „On je ime“ (VIDEO)

Ove subote u „Zvezdama Granda“, veliku pažnju izazvalo je pojavljivanje Katarine Mulavdić, voditeljke iz Hrvatske koja je odlučila da okuša pevačku sreću na velikoj Grandovoj sceni.

Atraktivna brineta ispunila je svoja očekivanja i plasirala se u naredni krug takmičenja, a za naš portal je otkrila i zbog čega se prijavila za ovaj muzički šou.

– „Zvezde Granda“ su jedno veliko ime i nema osobe koja ne zna za Grand. Ovo je odlična odskočna daska za sve koji se bave pevanjem i velika je čast biti na ovoj sceni- rekla je tamičarka.

Kako godinama radi kao televizijska voditeljka, zanimalo nas je da li je lakse pevati ili pričati pred kamerama i kako uspeva da uklopi oba zanimanja.

– Možda mi je čak vođenje teže jer sam u pevanju mnogo duže, ali oba posla podjednako volim. Imam divnog šefa koji je maksimalna podrška kao i cela moja ekipa. Imam dobre ljude oko sebe i jedino je to bitno- ističe Katarina.

Za mentora izabrala je Aleksandar Milića Milija, a sa nama je podelila prve utiske kao i očekivanja od njihove saradnje.

– Velika čast mi je što ću raditi sa Milijem, to je jedno ime. Bila bih srećna da radim i sa nekim drugim mentorom, ali videćemo šta vreme nosi,biće velika stvar pojaviti se na ovoj pozornici- tvrdi pevačica.

Za kraj smo je pitali i koju bi profesiju odabrala kada bi morala da bira između muzike i voditeljstva, a šta nam je odgovorila saznajte u klikom na video ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Milinković