Nakon ŠERIJATSKOG venčanja ZVEZDA GRANDA SPREMA LUKSUZNU SVADBU: Ovo su svi detalji

Alen Hasanovic

Nekadašnja zvezda Granda Alen Hasanović se krajem prošle godine venčao sa svojom izabranicom Aidom Cako po šerijatskim običajima u krugu porodice, a sad je rešio da svoje venčanje proslavi velikom svadbom koja će biti na proleće.

Mada je prošle godine svadbeno veselje izostalo, mladenci su sigurni da će 29. aprila sve nadoknaditi na gala i modernoj svadbi koju organizuju u Tetovu blizu Skoplja.

-Vreme je i da pred matičarem kažemo „da“, jer pred Bogom već jesmo. Venčali smo se u novembru po šerijatskim običajima. Eto, uplivao sam u bračne vode i ne žalim se, odlično mi je. Mislio sam da je sad pravo vreme da se oženim, da osnujem porodicu i da sam na vreme to uradio istakao je Alen za Grand i dodao da je još pri prvom susretu sa Aidom znao da je ona prava.

Verujem u sudbinu, a što se tiče mene i supruge to je bila baš sudbina – rekao je pevač i otkrio sve detalje gala svadbe koju prave na proleće.

alen i aida medeni mesec

-Spremamo se, bliži se taj 29. april i skoro sve je dogovoreno. Svadbu ćemo praviti u velikom restoranu jer će sigurno biti oko 400, 500 gostiju i vi iz Granda ste pozvani (smeh). Zamislili smo da sve bude moderno, luksuzno i fino, nadamo se da će sve biti ok, a nema razloga da ne bude-rekao je Alen koji će za najvažniji dan angažovati svoje prijatelje sa Muzičke akademije, dok će u goste pozvati kolege iz takmičenja „Zvezde Granda“. Ipak, ne negira da će se i sam latiti mikrofona, ali samo koliko bude potrebno.

Pevaće nam Jasmin Muharemović i još puno drugih pevača. Inače, volim da pevam na svadbama, ali na svojoj ću pevati kratko, zapravo koliko mi budu tražili, a sigurno hoće (smeh) – našalio se pevač ističući da za sad nema tremu.

-Sve pripreme smo obavili, meni je lako za odelo, ostalo je još da mlada izabere venčanicu, ali i to će se desiti uskoro – dodao je Hasanović koji od početka veze dobija veliku podršku od Aide. Osim što ga podržava u svemu što radi, njegova supruga mu je i savetnik.

-Žena me često prati na nastupu, dosta mi pomaže, uključena je i u snimanje novih pesama i spotova. Često daje svoje mišljenje jer je ona u tom svetu, sluša svetsku muziku, a ja moram da je slušam (smeh) jer uvek predloži nešto novo i drugačije -rekao je, pa otkrio kako je zaprosio.

-To sam pripremao pet, šest dana aktivno. Svaki dan sam organizovao milion stvari oko hotela i svega, na kraju je sve ispalo kako treba. Znao sam da će pristati, ispitao sam to ranije, tako sam znao odgovor – ispričao je.

alen hasanovic

Podsetimo, nakon šerijatskog venčanja par je čak dve nedelje odmarao na egzotičnim Maldivima, odakle novopečeni mladenci nose prelepe utiske.

-Vreme je bilo prelepo, a Maldive smo odabrali zato što smatramo da je savršeno mesto za medeni mesec. Davno sam pričao kako ću kad budem našao svoju lepšu polovinu da idem da posetim Maldive i eto to mi se i ostvarilo – zaključio je Alen.

ALE

NE PROPUSTITE I

Foto: Fejsbuk/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić