Login/Registracija

Zorana Mićanović NIKAD IZAZOVNIJA: Pozirala u provokativnoj haljini koju bi malo ko mogao da iznese, A NEDOSTATAK JEDNOG DETALJA SVIMA ZAPAO ZA OKO (FOTO)

Od kada se proslavila u „Zvezdama Granda“ i stekla regionalnu slavu hitom „Sikter“, Zorana Mićanović radi punom parom i uživa u svakom aspektu estradnog posla.

Pored pevanja, Mićanovićeva je svesna da mora da ulaže u svoj izgled, pa se tako posvetila redovnom vežbanju u tertani, ali i trudu da svakim stajlingom izazove pažnju javnosti.

Lavinu komentara i lajkova pokrenula je kada je na svom Instagramu podelila seriju fotografija u provokativnoj haljini kojim je „zapalila“ društvene mreže.

Naime, atraktivna crnka je ispozirala u uskoj crnoj haljini koja se pertla sa strana savršeno pokazujući njenu liniju tela, a svima je za oko zapalo to što Zorana ne nosi donji veš, već pretpostavljamo da je on zašiven za haljinu kako ne bi došla u nezgodnu situaciju na svom nastupu.

Tačno je da sam sebična, ponekad možda obična– napisala je ona u opisu objave koja broji preko 11 hiljada lajkova.

Podsetimo, Zoranu su nedavno dotakli negativni komentari kada je u pitanju njen fizički izgled te je dala javno obećanje da će se u budućnosti pojavljivati bez šminke u emisijama u šta se ekipa našeg portala uverila.

-Iskreno, ja uvek ono što obećam ispunim. Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao rova ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali evo nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala- istakla je Zorana za Grandov portal.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić