Login/Registracija

Svi se pitaju da li je Zorana Mićanović ovu poruku uputila bivšem dečku: „Nisu mi te tvoje nove ni do kolena“ (FOTO)

Mlada zvezda Granda Zorana Mićanović nastavlja da hara muzičkom scenom kvalitetnim pesmama. Nedavno je objavila pesmu „Promenada“ koja je oborila sve rekorde slušanosti na muzičkim platformama.

Pevačica je aktivna i na društvenim mrežama gde je u stalnom kontaktu sa mnogobrojnom publikom koja je podržava od početka karijere.

Sada je na Instagramu uz svoju sliku objavila i jednu moćnu poruku koja je prijatno iznenadila sve njene pratioce.

-Nisam ona stara srce mi je kao stena, nisu mi te tvoje nove ni do kolena – napisala je Zorana.

Mnogi su prvo pomislili da je mlada pevačica ovu poruku uputila nekom dečku, a zapravo se radi o stihu iz njene nove pesme.

Ispod slike su se samo nizali komentari, a publika je pevačici uputila i niz komplimenata, pa su svi saglasni da je Zorana iz dana u dan sve lepša.

Podsetimo, mlada pevačica je nedavno u ispovesti za Grand otkrila da je nakon takmičenja htela da odustane od muzike, ali je jedan poziv promenio njen životni put.

Za uspeh je potrebna vera u sebe i mislim da je bitan i dobar kompozitor kada je muzika u pitanju, mora mnogo da se radi i da se ulaže u karijeru. U jednom trenutku sam htela da odustanem od svega jer sam ispala u polufinalu i nisam ni uspela da se plasiram u finale. Tada sam mnogo plakala, a onda mi je Mili samo rekao da ima pesmu za mene. Mislim da u tim trenucima čovek sebi treba da kaže samo da može i da hoće kako bi došao do uspeha. Ako potonete sami od sebe, onda se neće desiti ni uspeh – istakla je Zorana.

U videu pogledajte šta je Zorana rekla nedavno za Grand.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković