Login/Registracija

Emotivna ispovest Zorane Mićanović: „Mnogo sam plakala, htela sam da odustanem od svega“ (VIDEO)

ef979089cbebc607348c400faa56352db3af5932

Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ i neverovatnog uspeha sa samo osamnaest godina Zorana Mićanović rešila je da ponovo iznenadi publiku.

Numere koje je do sada upisala u svojoj diskografiji definitivno su pomerile granice, a čini se da će tako biti i sa novim singlom pod nazivom „Promenada“.

micanovic

Posle dužeg perioda pevačica je stala pred kamere Granda i evocirala uspomene iz perioda kada je i sama bila učesnica takmičenja „Zvezde Granda“.

Jako mi je drago da sam ovde, sada promovišem svoju novu pesmu, verujte mi da bih se kada bi postojala ta mogućnost, vratila u šou. Vratila bih se i bila bih opet kandidat iako mi posao ide super, ali nekako mi je lepo na toj sceni – rekla je Mićanovićeva za Grand.

S obzirom da je već postigla ozbiljan uspeh sa tako malo godina, zanimalo nas je šta je Zoranin glavni pokretač i ko je njena najveća podrška.

Pokreće me muzika. Imam veliku ljubav prema muzici, a adrenalin je uvek prisutan. Prosto mi ništa nije teško, skoro sam napunila osamnaest godina i puno radim. Hvala ljudima, Bogu i Miliju na svemu.

zorana4

Tokom razgovora pevačica nam je objasnila šta je po njenom mišljenju ključ uspeha, a priznala je i ko je glavni „krivac“ za njeno mesto na estradi.

Za uspeh je potrebna vera u sebe i mislim da je bitan i dobar kompozitor kada je muzika u pitanju, mora mnogo da se radi i da se ulaže u karijeru. U jednom trenutku sam htela da odustanem od svega jer sam ispala u polufinalu i nisam ni uspela da se plasiram u finale. Tada sam mnogo plakala, a onda mi je Mili samo rekao da ima pesmu za mene. Mislim da u tim trenucima čovek sebi treba da kaže samo da može i da hoće kako bi došao do uspeha. Ako potonete sami od sebe, onda se neće desiti ni uspeh – istakla je Zorana.

ec33953d728bd2da7dbda2fa975a73d13c0f0418

Pristupačnost, prizemnost i osmeh su pevačicin zaštitni znak, a Zorana je za Grand objasnila šta je najbitnije kada se desi veliki uspeh kako bi te publika volela i poštovala.

-Mislim da je bio dobar trenutak, ali i dobra pesma u pitanju. Pored toga mislim da je jako bitno kako se ponašaš. Prirodno ponašanje najviše osvaja ljude. Kada si isfoliran i kada imaš komplekse sve pada u vodu. Ne smatram za sebe da sam zvezda, poznata sam, to da. Problem je u tome što mladi pevači prerano pomisle da su zvezde i tu sve pada u vodi. Uvek se trudim da sve ispoštujem i da uvek odgovaram na poruke – zaključila je Zoka.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/ Printscreen,
Autor: A. Milinković/I.Grk