Žena Rijada Rahmanovića prvi put pred kamerama: „Jedva sam došla, teško podnosim trudnoću“ (VIDEO)

Učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Rijad Rahmanović već tri godine je su srećnom braku, a sada se njegova supruga Eldina pojavila prvi put u javnosti.

zena rijada rahmanovica
Žena Rijada Rahmanovića

Kako će za samo nekoliko dana postati roditelji, pevačeva supruga se iz opravdanih razloga do sada nije pojavljivala na snimanju emisije, a sada je napravila izuzetak i stala pred kamere najgledanije emisije na Balkanu.

Žena Rijada Rahmanovića

zena rijada rahmanovica 1
Žena Rijada Rahmanovića

Supruga je sve vreme bodrila iz čuvene sobe emocija, a onda je otkrila da je Rijad sluša i da u njihovoj vzi cetaju ruže.

-Tri godine smo u braku, Rijad je dobar, sluša me – rekla je Eldina i nasmejala sve.

zena rijada rahmanovica 1 1
Žena Rijada Rahmanovića

Na pitanje Saše Popovića zbog čega nije dolazila do sada na snimanja, Rijadova supruga je priznala da teško podnosi trudnoću i da je to jedini razlog što je do sada nismo videli u javnosti.

-Supruga je i ovaj put, verujte mi jedva došla. Imam problema sa trudnoćom, pa ne podnosim dobro put. Ali evo, žrtvovala sam se i nadam se da ćete to ceniti – zaključila je ona, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

zena rijada rahmanovica 11
Žena Rijada Rahmanovića

Podsetimo, Rijad je nedavno za Grand otkrio da jedva čeka da se ostvari u ulozi oca i kazao da sa nestrpljenjem čekaju devojčicu.

– Predivan je osećaj, ne volim da ekponiram porodicu zbog čega sam razmišljao da li da kažem, ali eto. Čekamo devojčicu i baš sam srećan, gradimo svoj dom. Malo sam emotivan ne mogu više da pričam o deci, promenite temu– kazao je on nedavno za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Rijad Rahmanović o porodici:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković