Željko Trbojević odbio predlog Dženana Rakića: „Nemam ja tako seksi noge“ (VIDEO)

dzenan 1

Takmičari Dženan Rakić i Željko Trbojević priredili su pravi spektakl na velikoj Grandovoj sceni i zasluženo se plasirali u polufinale „Zvezda Gaanda“, a osim energičnog izvođenja veliku pažnju je izazvao i njihov izgled. Dženan se pojavio sa ofarbanim licem identično kao i njegov mentor Đorđe David, dok je Željko na stejdž izašao u duhu pesme koju je pevao sa maskom morskog psa na glavi.

-Videli smo ajkulu na sceni, ali ne znam zašto su mi zubi na očima, ovo nije ovako izgledalo na Amazonu kada sam je uzimao. Ali bilo je u redu, čak je i Mili stavio na glavu moju masku – rekao je kroz smeh Željko a Dženan je otkrio i da se više ne boji ajkula.

IMG 0560

-Ne plašim se ajkula, evo sa jednom sam sad baš postao dobar. Mislim da su i ostale ajkule dobre – nastavio je Dženan u duhovitom stilu.

Kandidat je otkrio i da nije želeo da stavi poveću količinu šminke na lice.

IMG 0603

-To je bila Đorđeva ideja kojoj sam se ja generalno protivio. Borba je izgleadla ovako: „Hoćeš, nećeš… Hoćeš!“ Mislili smo to još jednom ranije da uradimo, ali nije bio pravi momenat. Sada smo odlučili ne samo da imamo isti make-up, veći da se kompletno identično obučemo i da imamo bukvalno isto sve – otkrio je Dženan i dao značenje svog lica:

-To su crna i bela strana, Jing i Jang, dobrota i zlo. To je ono što se dešava u čoveku – rekao je Dženan koji je za potrebe nastupa obrijao brkove i bradu po kojima je bio prepoznatljiv.

-Evo, iscrtali su mi brčiće, ali opet nije to ono moje prirodno pa moram da sačekam desetak dana da mi to ponovo izraste. Ali, za dobar šou ćemo uraditi sve. Niko me skoro nije ni prepoznao na prvu kada sam došao večeras u emisiju – rekao je takmičar.

DZENAN RAKIC 23 GOD. BIHACBIH 16

Njegov kolega iz duela Željko za izbor stajlinga zadužio je suprugu, ali je večeras imao ozbiljne primedbe uprkos komplimentima koje je dobio na sceni.

-Protivio sam se za jaknu jer je baš vruće, ali ne vredi. Ona šta osmisli ja moram samo da nosim. Nadam se da će mi sledeći put dati neki šorc pošto ulazimo u leto – iskren je bio Željko.

Da se rodilo prijateljstvo između dvojice duelista dokazao je Dženan koji je uputio driljivu poruku Željkovoj supruzi.

-Aleks, molim te sledeći put japanke i šorc – poručio je Dženan.

ZELJKO TRBOJEVIC 33 GOD. ENGLESKA 8

-Moja verenica je bila frapirana kada me je videla ovakvog, još sa suknjom. Ali na kraju joj se dopalo – priznao je Dženan, i predložio Željku stajling za sledeći nastup.

-Mogao bi možda sledeći put da nosiš kilt? – rekao je Dženan, ali se Željko usprotivio:

-Nemam ja tako seksi noge – rekao je kroz smeh.

Ceo razgovor sa ova dva takmičara iz „Zvezda Granda“ pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić