„Cela strana mi je ukočena, ne mogu ništa“, Marija Šerifović kuka u bolovima: „Bože pomozi da izguram“ (VIDEO)

huih

Pre nekoliko dana Marija Šerifović otputovala je u Ljubljanu gde je imala zakazan koncert, međutim odmor od vožnje i opušteno spavanje pred nastup pokvarila joj je jedna tegoba koja je mogla da je košta izlaska na scenu.

Naime, pevačica se u prošlom vlogu požalila publici kako je izuzetno loše spavala u Podgovorici gde je prethodno gostvala što je ostavilo posledice na njena leđa, što se dodatno pogoršalo veče pred novi nastup.

Stravične bolove imam, spazam cele desne strane, popila sam dva leka. Ovo je sve zbog lošeg spavanja nažalost– rekla je Šerifovićeva koju je probudio bol.

Sledećeg jutra situacija nije bila bolja, zbog čega je alarmirala svoje saradnike da pod hitno pronađu stručnjaka da joj pomogne kako bi mogla da peva.

hgaq

Spavala sam osrednje, iako sam ponela svoj jastuk. Meni je cela jedna strana tela potpun ukočena, molila sam i kumila sinoć da neko dođe da me izmasira, namaže neku kremu da bih uspela da izguram danas do kraja. Stravično, sve mi je pokočeno, ne mogu ništa– objasnila je Marija kojoj su izašli u susret maseri.

huolk

Čekam da dođu maseri, kiropraktičari, da me oprave jer moje rame je palo. Malo je to sad trenutno lakše, kada su mi izmasirali. Bože pomozi- nadala se ona i na veliku sreću sve je bilo bolje.

Koncert je izgleda uticao na njeno izlečenje, pa se sledećeg jutra pohvalila kako je manje boli rame i da je bolje spavala nakon čega se vratila u Beograd.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: S. Čumić