Login/Registracija

Ženi se Dženan Rakić: Kandidat za „Zvezde Granda“ se verio između dva kruga takmičenja, otkrio kada ide pred matičara (VIDEO)

0A0A6572

Takmičar u „Zvezdama Granda“ Dženan Rakić oduševio je i žiri i publiku svojim nastupom u petom krugu takmičenja, plasiravši se direktno u nastavak popularnog takmičenja. Mladi zakleti roker govorio je za naš portal koliko mu se život prmenio od početka takmičenja i šta ga uskoro čeka, a otkrio je i otkud to da na sceni zapeva mušku vokalnu deonicu u Cecinoj pesmi „Ljubav fatalna„:

-Uvek želimo mentor i ja da napravimo šou, a i Nikolina, moja duelistkinja je bila saglasna sa tim. Uspeli smo da napravimo foru kako treba – rekao je Dženan i priznao da mu je i ranije pevao hitove Cece Ražnatović.

DZENAN RAKIC 23 GOD. BIHAC 11

-Nije mi prvi put. Nekada se znalo zapevati i koja Cecina pesma u nekoj kafani ili u kućnoj atmosferi. Ja sam roker u duši, ali ako je neki narodnjak dobar, ili bilo koji žanr, volim to da poslušam, a i ako se zapeva – priznao je takmičar.

Baladu „Ako tražiš nekoga“ koju je prvu izveo na sceni posvetio je voditeljki Sanji Kužet, u koju je netremice gledao tokom nastupa.

-Odlučili smo da pevam njoj upravo zbog njene gracioznosti, toga kako izgleda. Njenog pogleda i njenog pokreta, i svega – rekao je takmičar.

0A0A6580 2

Dženan ipak nije želeo da oitrkije sve tajne savete koje je dobio od svog mentora Đorđa Davida pred zapažen nastup u prošloj emisiji.

-Đorđe je takav tip da nas uvek „hajpuje“ pred snimanje. Uvek nas gura, podiže nam moral i energiju. Govori nam da razvalimo, da budemo što bolji, generalno da tražimo što bolje od sebe – ispričao je Dženan, a onda i otkrio šta mu se dogodilo između dva kruga takmičenja, što će u mnogome uticati na njegov život.

-I dalje je otac, bend i devojka koja više nije devojka nego je zaručnica, ali čekamo da se završi čitava priča u vezi sa takmičenjem. Po završetku „Zvezda Granda“ idem kod matičara – otkrio je Dženan.

Šta je još govorio takmičar „Zvezda Granda“ pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić