Login/Registracija

POTRESAN POSLEDNJI SNIMAK ZVEZDE GRANDA: Snimao se iz kola pre pogibije, stihovi kao da su SLUTILI KRAJ (VIDEO)

Pevač Zvezda Granda Nemanja Vuković (22) tragično je izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak naveče na auto-putu Šid-Beograd kod Dobanovačke petlje kada je na njega naleteo autobus.

Nesrećni mladić je na svom Instagram storiju neposredno pred smrt objavio snimak navodno pred samu nesreću. Nemanja je slušao Džeja i pesmu „Živote ženo bez morala“. Stihovi kao da su slutili tragediju: Milion suza, a ja jedan, dok grlim tamu, pitam se da li je život toga vredan…“

Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke “ volksvagen“ dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu – obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Nemanja je iz Foče, takmičio se u “Zvezdama Granda“ sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Tokom takmičenja njegova mentorka bila je Jelena Karleuša.

Foto: Youtube/Printscreen/Instagram,
Autor: I.Grk