Neočekivana odluka! Voja Nedeljković snimio pesmu, Saša Popović šokiran (VIDEO)

I danas vas kao i svake subote do sada vodimo iza kulisa snimanja najgledanije emisije na Balkanu „Zvezde Granda„. Ove nedelje čuvena ekipa diživela je pozitivan šok kada je saznala da voditelj Voja Nedeljković snima pesmu.

voja nedeljkovic snima pesmu
Voja Nedeljković snimio pesmu

Kako su se polako svi okupili u čuvenom bekstejdžu, Voja je iskoristio priliku, pa je pustio pesmu Saši Popoviću, a on je ostao iznenađen kada je čuo njegove vokalne mogućnosti.

Voja Nedeljković snimio pesmu

voja nedeljkovic snima pesmu 1
Voja Nedeljković snimio pesmu

Kada su se svi polako spremili za novo simanje, krenuli su ka sceni, pa su na prozivke voditeljka članovi žirija zauzimali svoja mesta u stolicama.

voja nedeljkovic snima pesmu 3
Voja Nedeljković snimio pesmu

Vidno raspoložena na ovom snimanju bila je Marija Šerifović koja je sve vreme đuskala sa svoje pozicije dok je slušala naše takmičare.

voja nedeljkovic snima pesmu 6
Voja Nedeljković snimio pesmu

Onda je kao i pred svaki početak usledilo fotografisanje, a za ovaj segment najraspoloženija bila je Svetlana Ceca Ražnatović koja je ispozirala pred objektivima naših fotografa.

voja nedeljkovic snima pesmu 8
Voja Nedeljković snimio pesmu

Naravno da smo se i ove nedelje malo našalili sa ekipom „Zvezda Granda“, a šta se sve dešavalo iza kulisa, pogledajte u videu na početku teksta.

Ovo je samo jedan mali deo svega što vas čeka večeras od 21h na kanalu Pink televizije, zato ne propustite novu epizodu najgledanijeg takmičenja na Balkanu.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković