Maja Jevtić objavila preemotivni snimak sina Lazara, pokazala kako im započinje dan: „Dobro jutro“ (VIDEO)

Četvrtoplasirana finalistkinja prošle sezone „Zvezda Granda“ Maja Jevtić donela je na svet početkom septembra sina Lazara, a sada je po prvi put odlučila da podeli sa pratiocima presladak video svog naslednika.

maja jevtic 1

Pevačica je naime na svom Instagram storiju objavila snimak kako započinje dan njen mezimac, a u opisu videa svim pratiocima je podigla raspoloženje.

-Dobro jutro – napisala je Maja u opisu videa, na kojem se može videti kako beba sjajno napreduje, a zeke na njegovom bodiju savršemo su se uklopile uz motive na posteljini kreveta na kojem se nalazio.

Maja Jevtic 1
Instagram majajevticofficial

Zvezda Granda je dodala i emotikon bebi flašice, pa jepostalo jasno kako njen mezimac uživa dok doručkuje.

Podsetimo, Maja se porodila pre nepuna tri meseca, a nedavno je za Grand otvoreno govorila o roditeljstvu i sinu Lazaru.

MAJA JEVTICok 2

-Navikli smo na novog člana porodice. Prvih nekoliko dana je bilo neobično dok nismo shvatili da je zapravo sada još jedno biće tu sa nama i da brinemo o njemu. Odlično se osećam, oporavak je dobro prošao. Beba Lazar je takođe dobra, napredujemo lepo – rekla je Maja za Grand.

MAJA JEVTICok 7

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Ovako je Maja Jevtić pevala u takmičenju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić