Snimak zlata vredan: Ovako su se Voja Nedeljković i Siniša Mihajlović provodili pre Svetskog prvenstva (VIDEO)

Decenijama unazad Voja Nedeljković krasi male ekrane, a danas najpopularnije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ gotovo da niko ne može da zamisli bez njegovog humora, osmeha i šarma.

Mnogi kažu da je on preteča svega kvalitetnog što danas postoji na televiziji, a tome svedoči i video star nekoliko decenija.

voja nedeljkovic i sinisa mihajlovic 1

Tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“ voditeljski tandem Vesna Milanović i Siniša Medić pustili su Voji video koji je Nedeljkovića potpuno raznežio.

-Drago mi je i hvala vam što ste me podsetili na sve ovo. Na dva divna čoveka koji nažalost više nisu sa nama, a to su Siniša Mihajlović i Manda, glumac. To su neke stvari koje su snimane odavno. Ovo sa Mandom je snimano za Novu godinu 1991. dok je sa Sinišom rađeno na Paliću 1998. godine pred Svetsko prvenstvo u Francuskoj- istakao je Voja sa osmehom.

Voja Nedeljković i Siniša Mihajlović

voja nedeljkovic i sinisa mihajlovic
Voja Nedeljković i Siniša Mihajlović

S obzirom da je Voja možda i jedina javna ličnost koju niko nije video bez osmeha, voditelj je otkrio da li je zaista takav i u privatnom životu.

-Sa tim se rađaš ili ne! Nekada si inspirativniji za šalu, nekad manje, ali jednostavno ja sam takav. I takav se ili dopadneš ljudim ili ne, i tako živiš. Ko te tako privati, prihvati te- rekao je Nedeljković.

voja nedeljkovic i sinisa mihajlovic 3

Oni koji su imali čast i priliku da sarađuju sa njim tvrde da je Voja doktor da stresne i napete situacije na snimanju pretvori u šalu i pozitivnu atmosferu.

-Prilagođavaš tog drugog, sa kojim radiš, sebi, ali i sebe njemu. Sanja Kužet je meni pre desetak godina rekla da će da me pratiti i ja sam to prihvatio lepo, pružio sam i ja njoj ruku i lepo smo se uklopili. Sada smo najstandardniji par u zabavnom programu, par koji taje evo već jedanaestu godinu. Samo još da povećaju honorare (smeh)-našalio se voditelj u svom stilu.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 28052023 FOTO MUNJA 18 ok

U videu na početlu teksta pogledajte Voju Nedeljković, Sinišu Mihajlovića i Mandu.

BONUS VIDEO: Saša Popović otkrio koga bi odabrao za mentora

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović