Login/Registracija

„Krili su to od mene, a ona je bila u crnini“ Njen odlazak Voja Nedeljković nikad neće preboleti: „Od tada imam strah!“

9a7fcf7bb763b8cbfe21ebed3e25d23990a768d5

Voditelj „Zvezda Granda“ Voja Nedeljković podelio je sećanje na svoj prvi bol, tačnije jak emotivni gubitak, koji je doživeo kao mladić i koji je došao u trenucima njegove najveće sreće. Upravo zbog takvog sleda okolnosti popularni voditelj priznao je da i danas oseća strah kada mu se dešavaju isuviše lepe stvari, a detaljno je objasnio kako je do svega došlo.

-Tada sam morao da idem sa roditeljima na letovanje jer je u to vreme važilo pravilo da moraš da budeš sa roditeljima na pasošu, iako sam postao punoletan. Nisam mogao da vadim pasoš po tadašnjem zakonu jer sam te godine išao u vojsku – započeo je Voja objašnjavajući da se našao u danas nezamislivoj situaciji.

460a36aea13c4d0be873b02090a214bb46ef9535

-Ja mator konj idem sa njma u Španiju i, mama je morala ranije da se vrati jer je baka bila bolesna. Ja ostanem sam sa tatom i bude mi fenomenalno. Ludilo, Španija, Ljoret de Mar! Pre 40 godina! – otkrio je ukratko voditelj svoja osećanja za Grand, a onda je usledio hladan tuš.

-Tata mi je tek kada smo se vratili u Beograd pred spuštanje aviona rekao da mi je baka umrla, i da se zapravo zbog toga mama ranije vratila sa letovanja. To mi je bio prvi emotivni jak gubitak, jer to je žena koja me je, uslovno rečeno podigla. Naučila me je da pišem – opisao je sa tugom u očima Voja tu situaciju, koja ga je naterala da se i danas zamisli „kada mu mnogo dobro krene“.

38babcc94ea4a42fea77542fefbc537e13d95d70

-Osećaj na te uspomene čuvam uvek kada mi je nešto lepo. Jer tad mi je bilo prelepo: čekala me je devojka kući, ja u Španiji. Sve je egzaltirano. Idem uskoro u vojsku, nema veze, upisao sam fakultet. I onda spuštanje. Mama je tu, biće u crnini. On je namerno ćutao tih nekoliko dana, nije hteo ništa da mi kaže, da me pusti da mi to bude dobro i lepo. Zato od tada imam jedan mali strah: kada mi je nešto mnogo lepo, malo se uštinem ili stavim kamičak u cipelu da me malo žulja, da ne prizovem nešto tako, jer se bojim da ne naiđe nešto iza ćoška. Kao i kada je nešto mnogo ružno, pa mora da se desi nešto lepo – ispričao je Voja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić