Voja Nedeljković podsetio na preteču slobodoumnih televizija, koja ga je proslavila na početku karijere: „Ipak karma ponekad navrati“

03e0b2d48e48ee55abf51f78fb6f29de1eba1a64

Popularno TV lice i aktuelni voditelj muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Voja Nedeljković prisetio se svojih početaka ispred kamera i angažmana koji je obeležio početak njegove karijere. Voja je objavom na svom Instagram nalogu podsetio da je prošlo 17 godina od gašenja Trećeg kanala, programa koji je bio treća televizijska frekvencija u Srbiji s karaja osamdesetih, i koji je definitivno prestao sa radom početkom maja 2006. godine.

-Pre 17 godina, na ovaj datum je prestao sa radom Treći Kanal. Program koji je stvaran kako se umelo i znalo. Iskreno i odgovorno. Preteča slobodoumnih televizija. Veliki broj mladih i sredovečnih ljudi su stvarali, gle čuda 17 godina ( od 1989) program. Onda su rešili da to postane frekvencija TV Avala, koja je trajala nekoliko godina i morala se ugasiti. Ipak karma ponekada navrati – napisao je Voja u svojoj objavi na Instagramu.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 01112022 FOTO MUNJA 30 ok

Voja je započeo karijeru na Studiju B, ali je ostao upamćen po vođenju muzičkog takmičenja „3K dur“, a poslednjih godina prepoznatljiv je zajedno sa Sanjom Kužet kao voditelj „Zvezda Granda“, najgledanijeg programa u regionu, a njegove vrcave dosetke daju emisiji posebnu draž.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić