Login/Registracija

Marija Šerifović doživela šok u Švedskoj: Izašla da prošeta pred nastup, pa se sledila: „To je haos“ (VIDEO)

fa2857ab5e3ab55d5554654ab09a8206e518ddb3

Marija Šerifović nedavno je obradovala publiku kada je najavila da će njen novi album konačno ugledati svetlost dana, a do tada vredno radi na snimanjima novim emisija „Zvezda Granda“ kao i svojim koncertima, među kojima je nedavno održala jedan u Švedskoj o čemu je svoje fanove izveštavala u svom novom vlogu.

Marija je na samom početku otkrila kako su joj se javili brojni autori nakon što je objavila konkurs za nekoga ko može da doprinese svojim delom na njenom novom albumu i kako će joj treba dosta vremena da se posveti svakoj aplikaciji, a zatim se uputila na aerodrom odakle leti preko Nemačke na svoju destinaciju.

ijui

Putujem za Geteburg, putuejm preko Frankfurta, videla sam da je prvi avion u kašnjenju jedno 40 minuta, tako da biće malo stresa– iskrena je bila Šerifovićeva koje je prilikom konekcije pešačila preko 10 minuta i u poslednjem trenutku zadihana stigla na drugi avion.

ms 1

Nakon što je veče provela u hotelu, drugog dana prošetala je do hale u kojoj je imala probu kada je ostala zatečena hladonoćom u ovom gradu.

jiuzt5

Ovde toliko duva vetar da je to haos. Moj menadžer me je zvao da mi kaže da imaju tehničke poteškoće i da moja proba neće početi u dogovoreno vreme, ali ja sam već napolju i šetaću i disaću ovaj divan i predivan vazduh. Dakle, do te mere sam ljubomorna na njihov vazduh da to nema dalje, obožavam Skandinaviju, sve mi je lepo, uređeno– priznaje Marija koja je pokazala koliko je smrzla uživajući u lepotama.

Kako je izgledao koncert i šta je radila nakon njega pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić