Login/Registracija

Incident na nastupu predstavnice Švedske na Evroviziji, momak uleteo na scenu, šou umalo prekinut, pogledajte snimak (VIDEO)

Screenshot 2023 05 10 194457

Pevačica Lorin iz Švedske važi za ubedljivog favorita na ovogodišnjoj Evroviziji, a publici u Liverpulu sinoć se predstavila pesmom „Tattoo“ koju je pratio specifičan i moćan nastup, a tokom kojeg se dogidio i manji incident.

Screenshot 2023 05 10 194517

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak u kojem se vidi kako je nepoznati muškarac pokušao sinoć da prekine nastup slavne Lorin.
Kako se može videti na snimku ona je pevala i izvodila svoju tačku, a onda se iznenada na bini pojavio muškarac koji je raširio zastavu i mirno stajao u mestu.

Produkcija je na trenutak prekinula nastup Švedske, a Lorin je mirno sačekala da se sve smiri, o čemu svedoči i ovaj tiktok snimak.


Vrhunska ekipa iz montaže reagovala je munjevitom brzinom, te niko u televizijskom programu nije video ovu scenu.

Screenshot 2023 05 10 194447

Inače, pobednica Evrovizije Marija Šerifović oduševljena je pesmom predstavnice Švedske, Lorin, a svoje emocije koje budi njena pesma nije želela da sakrije.

Naime, Marija je juče objavila deo njenog nastupa na svom Instagram nalogu i javno otkrila koliko joj se dopada njena ovogodišnja numera.

-Ovo mora da pobedi, napred devojko! – napisala je Marija.

Pogledajte kako je izgledao nastup Lorin u TV prenosu:

Ne propustite i:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić