Viki Miljković objavila sliku sa sinom i Cecom, a prvi zajednički izlazak bio je koncert ove velike zvezde (FOTO)

ceca i viki miljkovic 6 ok

Pevačica Viki Miljković ne objavljuječesto fotografije iz privatnog života, ali je danas bila naročito raspoložena i odlučila je da napravi izuzetak. Muzička zvezda je objavila sliku nastalu pre više od deset godina na kojoj drži sina Andreja, a sa njima je u društvu i njihova kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Snapinsta.app 359793538 290977193337791 8986114681231314866 n 1170 1

Inače, Ceca Ražnatović i Viki Miljković poznaju se odmalena i velike su prijateljice, a Viki je pre izvesnog vremena i otkrila medijima kako je došlo do njihovog kumstva

-Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno Pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo – otkrila je Viki.

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 29 ok

Pevačica je rekla i da nije sigurna kada su počele intenzivno da se druže, ali da je to svakako bilo tokomnjihovog detinjstva.

-Ne sećam se tačno kad smo se upoznale, ali znam da smo bile jako male i da smo bile deca – rekla je Viki.

Kada su malo porasle, započela su i intenzivnija druženja.

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 8

-Prvo sećanje na nju mi je kada smo zajedno išle na Brenin koncert u halu „Čair“ – dodala je Miljkovićeva, podvlačeći da su i tada maštale o velikoj sceni:

-Maštale smo i tada! Nekako smo se probile do bine. Brena je bila u onim lepim suknjicama šarenim. Obe smo je gledale opčinjeno i maštale: „E, kad bismo i nas dve jednog dana ovako…

Prijateljice i kume započele su rano da se bave muzikom, ali je jedna ipak „povukla nogu“, kako bi se reklo u narodu.

VIKI MILJKOVIC OK FOTO MUNJA 40

-Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikad se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano – zaključila je Viki.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić