Login/Registracija

„Neka vam u zdravlje ide k’o do sada sve, živela ljubav“ Estrada uputila Perućici iskrene čestitke, a evo kako sada izgleda buduća mama (FOTO)

ljuba perucica svadba

Nakon što je objavljeno da pevač Ljuba Perućica čeka dete, nižu se čestitke brojnih kolega, a radost u njihovom domu sve je veća i veća. Ljuba je objavio na društvenoj mreži fotografiju svoje supruge na kojoj se jasno vidi da je u blagoslovenom stanju, a sreći nema kraja.

-Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu sto dolazi! Hvala gospodu Bogu! – poručio je Ljuba u opisu fotgrafije sa trudnom Katarinom, a čestitke sustižu jedna drugu.

-Čestitam – napisala je Ljupka Stević, a Jana je ovoj lepoj vesti iz Perućicinog doma dala jedno veliko srce.

Andreana Čekić takođe je imala poruku čestitanja, kao i Aleksandra Tadić:

-Čestitam lepotani! – napisala im je bvša Cipka.

LJUBA PERUCICA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP ok

Željko Samardžić obratio se budućim roditeljima rečima punim emocija:

-Neka vam u zdravlje ide ko do sada sve, živela ljubav – poručio im je Željko, a čestitkama su se pridružili i Nadica Ademov, Milan DInčić Dinča, kao i Dragica Zlatić sa kojom Ljuba u poslednje vreme često nastupa zajedno.

646bebdb2d6cd5a8136dcbe21485787ae229327e

Pevač Ljuba Perućica presrećan je jer će ga uskoro posetiti rode, s obzirom da je njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus u blagoslovenom stanju, što su danas objavili mediji, a nešto kasnije je i on to potvrdio.

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A.Dačić