Marija Šerifović kipti od besa: „Na rubu sam nervnog sloma“ (VIDEO)

marija serifovic

Ne diraj lava dok spava poznata je izreka, a ne diraj lava kad je gladan, može biti neuporedivo opasnije. Upravo situacija koja se može podvesti pod ovu drugu krilaticu dogodila se Mariji Šerifović.

Marija je doživela je veliku neprijatnost kada je aplikacija za poručivanje i dostavu hrane napravila krupnu grešku i ostavila nju i njeno društvo narubu gladi. Pevačica je naime poručila hranu iz jednog restorana, a umesto više jela koja su joj bila i naplaćena dostavljač je doneo samo jedan jedini obrok!

serifovic marija

Pevačica nije mogla da se suzdrži od besa i nezadovoljstva, i to vrlo opravdano.

-Pitanje od 1 do 10 glasi koliko ste u stanju da ubijete čoveka zaduženog za dostavu hrane. Znači poručite nekoliko jela, jer ne radi se samo o meni, i oni donesu jedno. Donesu jedno jelo! – poručila je Marija koju je ova sitaucija vidno izbacila iz takta.

Pevačica je potom navela i koju je aplikaciju koristila, kao i odakle je trebalo da stigne sva poručena hrana, a iako je spremna da prizna greške, pitala se kako se greške dešavaju samo na njen račun, a ne na račun restorana.

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 17012023 FOTO MUNJA 9 ok

-Kako niste slučajno, kako vam se nije omanulo da niste sve poslali a naplatili samo jedno, nego naplatite sve a stigne samo jedno jelo?! Jedno jelo! Kako? Kako, pitam? Jel’ ima neko da me razume trenutno, jer sam na rubu nervnog sloma – pitala se Marija.

Marija inače često kada radi poručuje hranu putem kurirskih službi, pa je tako nedavno tokom priprema svog tima finalista u „Zvezdama Granda“ poručila hranu za mlade pevače, a šta je tada odlučila sama da konzuira, otkrio nam je pevač iz njenog tima Hamza Gušić.

Iako je Mara pokušala da sakrije od nas šta je poručila za sebe, njen takmičar Hamza Gušić rešio je da oda tajnu te je ekskluzivno za Grand priznao da mentorka tok dana nije pazila na ishranu i rešila je da uživa u testu.

-Marija je naručila picu! (smeh)- dobacio nam je Gušić.

Pogledajte u videu ispod kako jesve to izgledalo:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić